Acord Territorial per l'Ocupació de L'Horta Sud - Accions Formatives En línia

Formació
15/10/2021

Activitats formatives dirigides principalment a persones desocupades i a empreses/comerços, tant de nova creació, com a negocis ja consolidats dins de l'àmbit territorial de Mislata, com un dels municipis pertanyents a la Mancomunitat de L'Horta Sud.

La Mancomunitat de L'Horta Sud, en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis adscrits dins del seu àmbit territorial, entre els quals es troba Mislata, ha dissenyat una EINA DIGITAL que permet implementar "accions de formació En línia" entre la ciutadania de la comarca destinades a:

  1. Fomentar xarxes associatives i/o col·laboratives empresarials;
  2. Desenvolupar competències d'emprenedoria i consolidació d'empreses;
  3. Millorar les oportunitats d'ocupació i d'inserció laboral.


Totes estes actuacions es tradueixen en la següent PROGRAMACIÓ:

  • OCUPACIÓ +50.

Dirigit a aturats majors de 45-50 anys i aturats de llarga duració, que enfronten la cerca de treball en unes característiques determinades davant el mercat laboral.

18 d'Octubre - 7 de Novembre

  • UBICAT.

Dirigit a comerços i pimes. L'objectiu és que l'empresari aprenga a situar el seu negoci en els cercadors d'internet i en les xarxes socials.

25 d'Octubre - 14 de Novembre

  • ÚS DE L'OBSERVATORI INDUSTRIAL.

Dirigit a personal tècnic, emprenedors i empresariat i ciutadania. La Mancomunitat disposa d'un observatori industrial que proporciona informació i eines per a ajudar a prendre decisions. Amb aquesta acció volem ensenyar la seua utilització i aprofitament.

15 de Novembre - 5 de Desembre

  • FORMACIÓ PER A l'OCUPACIÓ.

Dirigit a persones desocupades que volen incrementar la seua ocupabilitat adquirint competències professionals a través de la formació.

10 de Gener - 30 de Gener

  • EL QUE NECESSITA SABER UN EMPRESARI.

Dirigit a persones emprenedores i xicotet empresariat. La funció empresarial requereix un coneixement imprescindible de gestió, finances i fiscalitat. En aquesta acció enumerem quals són els coneixements bàsics i com adquirir-los.

17 de Gener - 6 de Febrer

Totes les accions planificades i impartides pel ACORD (Acord Territorial per l'Ocupació de L'Horta Sud) tenen una duració de 3 setmanes.

Les persones interessades han d'inscriure's en el següent enllaç:

 

Arxius
Tornar