Beques per a escoles infantils i menjador escolar per al curs 2021-2022

Termini de presentació de sol·licituds: Del 9 de setembre fins l'11 d'octubre de 2021
Subvenció
13/09/2021

Objecte:

La concessió de beques d'Escoles Infantils i Menjador Escolar per a Educació Infantil, Primària i E.S.O., durant el curs 2021/2022, en règim de concurrència competitiva.

Concessió de Beques de Menjador Escolar per a Educació Infantil, Primària i E.S.O.: Han de sol·licitar-se després d'obtindre la resolució de la sol·licitud de Beca de Menjador en la convocatòria que la Conselleria d'Educació estableix ja que les Beques municipals de menjador van dirigides a complementar el cost del menjador de l'etapa d'Educació Infantil i Primària i ESO en aquells casos en els quals les ajudes de menjador concedides anualment per la Conselleria d'Educació, no cobrisquen prou les necessitats de les famílies. També, van dirigides a aquelles famílies amb fills/as matriculats/as en algun Centre de la localitat que no pogueren optar a la Convocatòria de la Conselleria d'Educació. (Termini de sol·licitud: Del dia 09/09/2021 fins el dia 11/10/2021 - un mes a partir de l'endemà a la publicació de la resolució de Conselleria d'Educació).

Informació del procediment: Oficina Virtual.
Tramitació telemàtica: Seu Electrònica de l'Ajuntament de Mislata.
Tramitació presencial (requereix cita prèvia):

- Centre Municipal de Serveis Socials: de dilluns a divendres, de 9 h a 13:30 h. (C/ Maestro Palau, 15).

- Registre General d'Entrada de l'Ajuntament: de dilluns a divendres, de 8h a 14h. (Pl. Constitució, 8).

També, podran presentar-se en qualsevol registre o oficines determinades en l'article 16 de la Llei 39/2015, 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquests casos hauran de comunicar-se.

Tornar