Piscina coberta 2021-2022

Llistat d'admesos i en espera als cursos de natació 2021-2022
Esports
07/10/2021

BANY LLIURE: preus i horaris

 

PREUS ABONAMENTS (abonaments només per a empadronats/as a Mislata):

10 BANYS 23,80 €

20 BANYS 41,40 €

30 BANYS 53,80 €

ABONAMENT ANUAL 117,80 € (de Gener a Desembre)

DILLUNS TANCADA
DE DIMARTS A DIVENDRES: (SOL ABONAMENTS)

Preu entrada: 3.60 €

HORARIS: descàrrega el fullet per a més informació

COMPRA D'ABONAMENTS: Es realitzarà de forma presencial en el Centre Cultural Carmen Alborch de Mislata, de 8.30 a 13.30h durant els dies indicats, prèvia petició de cita prèvia en els telèfons 671011178 i 673003221 o a través del link: https://www.mislata.es/administracio/cita-previa

CURSOS DE NATACIÓ 2021-2022

Accés als CURSOS DE NATACIÓ durant la temporada 2021-2022

La preinscripció dels alumnes empadronats a Mislata es realitzarà entre els dies 20 i 22 de setembre de 2021, de manera en línia, emplenant el formulari d'inscripció. 

El dia 23 de setembre s'exposaran les llistes dels preinscrits en la pàgina web de l'Ajuntament, i es comprovarà que el seu codi està en el llistat.

El dia 24 de setembre es realitzarà el sorteig, que consistirà en la designació d'un número mitjançant un programa informàtic. Aquest número i els següents fins a completar el nombre de places (en funció de les restriccions COVID-19), seran els admesos. S'exposaran en el Centre Cultural i en la web municipal.

La resta passara a la llista d'espera. Aquesta es farà pública en la pàgina web de l'Ajuntament, www.mislata.es, la llista d'admesos, així com la llista d'espera si n'hi haguera en cada grup.

PAGAMENTS:

Admesos del 24 de setembre al 1 d'octubre de 2021
En cas de no realitzar-se el pagament del curs en les dates indicades, es perdria el torn i la plaça passaria a ser coberta per ordre de llista d'espera.

En llista d'espera, els dies 4, 5, 6 i 7 d'octubre de 2021 (totes les categories) Les places restants s'ocuparan per l'ordre de la llista que s'exposaran diàriament en el Centre Cultural.

No Empadronats: En cas que existisquen PLACES NO COBERTES per llista d'espera, aquestes podran cobrir-se per preinscrits no empadronats i persones que no hagen realitzat la preinscripció, el pagament podrà realitzar-se a partir del 8 d'octubre de 2021.

Els pagaments podran realitzar-se en el Centre Cultural mitjançant cita prèvia i preferentment en línia, mitjançant la plataforma de pagament de l'Ajuntament de Mislata: 

https://etributa.mislata.es/autoliquidaciones_mislata/TasaActividadDeportiva

Devent en aquest cas, depositar còpia de la carta de pagament realitzada en línia, en el centre cultural o mitjançant el correu electrònic [email protected]

L'alumne haurà d'aportar còpia del document de pagament anual, en la consergeria de la piscina municipal coberta, de manera prèvia al primer accés a les classes, (veure calendari)

Mesures de seguretat que podran variar en funció de les normatives sanitàries:

L'accés a les instal·lacions es realitzarà 10 minuts abans de cada classe. Es recomana als alumnes que accedisquen a la piscina preparats per a iniciar l'activitat, portant equipada de manera prèvia la roba de bany, baix de roba de carrer que així ho permeta. Per a evitar en mesura del possible la utilització dels vestuaris. Una vegada finalitzada l'activitat, l'alumnat tindrà a la seua disposició els vestuaris de la zona de consergeria, per a assecar-se i canviar-se. 

Els alumnes de 6 anys i menors, podran accedir a la instal·lació 10 minuts abans de cada classe, acompanyats d'un adult que romandrà amb ells fins al moment en què els professors es facen càrrec d'ells. A partir d'aquest moment, els acompanyants, hauran d'abandonar la instal·lació, havent de tornar a aquesta, 5 minuts abans de la finalització de la classe, per a fer-se càrrec dels menors.

Taxes cursos de natació

Adults: 60,20 € -26 classes (a partir de 15 anys)
Juvenils: 53,60 € -26 classes (de 12 a 18 anys)
Infantils: 53,60 € - 26 classes (de 5 a 14 anys)
Bebés: 53,60 € - 13 classes (de 2 a 4 anys)

Forma de pagament

Es realitzarà de forma presencial en el Centre Cultural Carmen Alborch de Mislata, de 8.30 a 13.30h durant els dies indicats, prèvia petició de cita prèvia en els telèfons 671011178 i 673003221 o a través del link: https://www.mislata.es/administracio/cita-previa

  

El dia 24 de setembre a les 8.30 hores es realitzarà el sorteig telemàtic d'aquells cursos en els quals hi ha més inscripcions que places. Els resultats s'exposaran en el Centre Cultural "Carmen Alborch". Els no admesos passaran a la llista d'espera.

Llistat d'admesos i en espera als cursos de natació 2021-2022

IMPORTANT: Els pagaments podran realitzar-se en el Centre Cultural "Carmen Alborch" mitjançant cita prèvia i preferentment en línia, mitjançant la plataforma de pagament de l'Ajuntament de Mislata:

https://etributa.mislata.es/autoliquidaciones_mislata/TasaActividadDeportiva

Devent en aquest cas, depositar còpia de la carta de pagament realitzada en línia, en el centre cultural o mitjançant el correu electrònic [email protected]

Tornar