Mesures en comerços i hostaleria

Mesures durant la Fase 1
Informació
18/05/2020

A partir del dilluns 18 de maig (entrada en Fase 1):

- Les botigues de menys de 400m² obriran novament i els bars i cafeteries podran posar fins a un 50% de taules i cadires a les seues terrasses.

- S'ha de mantindre la distància social entre persones i de 2 metres entre taules. Es permet un màxim de 10 persones per grup de taules.

- Per a les terrasses s'estableixen mesures extraordinàries d'higiene i/o prevenció en la prestació del servei en terrassa, sent aquestes les que a continuació es detallen:

a) Neteja i desinfecció de l'equipament de la terrassa, en particular taules, cadires, així com qualsevol altra superfície de contacte, entre un client i un altre.

b) Es prioritzarà la utilització de tovallons d'un sol ús.

c) S'haurà de posar a la disposició del públic dispensadors de gels hidroalcohòlics o desinfectants.

d) S'evitarà l'ús de cartes d'ús comú, optant per l'ús de dispositius electrònics propis, pissarres, cartells o altres mitjans similars.

e) Els elements auxiliars del servei, com la vaixella, cristalleria, coberteria o tovallons, entre altres, s'emmagatzemaran en recintes tancats i, si això no fóra possible, lluny de zones de pas de clients i treballadors.

f) S'eliminaran productes d'autoservei com a tovalloneres, recipients d'escuradents, setrills, i utensilis similars, prioritzant les monodosi d'un sol ús.

Tornar