Fase 1. Mesures de desconfinament a Mislata

Mesures Extraordinàries
Informació
25/05/2020

Mislata, davant el canvi de la Fase 0 a la Fase 1 acordat pel Govern, ha adoptat una sèrie de mesures extraordinàries:

 1. Totes les voreres seran d'una única direcció i, per tant, es converteix en obligació fins al 15 de juny caminar sempre per la vorera de la dreta.
 2. S'amplia el tall al trànsit i tancament de circulació de l'avinguda Gregori Gea a dissabtes i diumenges per a facilitar el passeig i l'activitat física.
 3. S'obri definitivament com a zona de passeig i espai esportiu la nova plaça de la Llibertat (al final de l'avinguda Miquel Navarro).
 4. Es permet l'ús de l'entorn del Pou del Quint fins al Camp de Tir per a passejar i fer esport, amb l'objectiu de descongestionar la zona.
 5. S'amplia l'horari d'obertura del parc de La Canaleta de 20h a 23h per a ajustar-se a la franja horària del passeig i esport de persones adultes (sumant-se així a l'obertura en les franges horàries per a persones majors de 70 anys i dependents).
 6. S'obriran els col·legis perquè els patis es convertisquen en zona d'esplai i que puguen jugar-hi xiquets i xiquetes en la seua franja horària permesa. Hauran d'estar acompanyats dels seus pares, hi haurà personal de seguretat perquè es complisca la normativa i l'aforament serà limitat. 
 7. Es repartiran 10.000 mascaretes a persones majors, persones dependents, xiquets i xiquetes, i comerços de la ciutat per a augmentar la prevenció.
 8. L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Mislata reprén el seu servei, amb cita prèvia. Pròximament anunciarem el procediment per sol·licitar-la.
 9. No s'obrirà cap instal·lació municipal, ni esportiva, ni cultural, ni educativa, ni de persones majors en la Fase 1, per prevenció.
 10. Es permetrà als bars utilitzar el 50% d'espai de les terrasses que van tindre autoritzades durant el passat estiu, sempre que es garantisca la seguretat, la distància i la higiene.
 11. No s'obrirà el mercat ambulant en aquesta Fase 1.
 12. Es reprén progressivament el servei de bicicletes públiques Movus-Bicim, extremant les mesures d'higiene.

Fase 1 (segona setmana), noves mesures extraordinàries: 

S’obri el pati del CEIP Gregori Mayans com a zona de passeig i esport, amb vigilància i seguretat des del dissabte 23 de maig.

S'habilita la cita prèvia per a procediments d'empadronament a través del mail d’OAC ([email protected]) i s’obri un nou servei via seu electrònica.

Es reobri el cementeri municipal de 9h a 13h i es reprén el servei de transport públic en caps de semana a partir de la setmana vinent.

Es reobri la Biblioteca Central exclusivament per a servei de devolucions i préstecs de llibres, amb sol·licitud telemàtica dels exemplars ([email protected]).

Es repartiran 20.000 mascaretes: a comerços (5.000), zones d'afluència de persones majors i persones dependents (10.000), així com a xiquets i xiquetes (5.000).

Es reprén el servei de recollida de mobles i deixalles. Han de baixar els mobles els diumenges, dimarts i dijous per la nit.

Es reprén el servei de bicicletes Bicim-Movus aplicant les mesures de prevenció i higiene necessàries per al seu correcte ús.

Torna l'Ecoparc Mòbil del 28 al 30 de maig a la plaça Príncep d'Astúries. Dijous-divendres de 10h a 14h hores i de 16h a 19h hores. Dissabte només pel matí.

 

Tornar