Delegació Ciutadana de la Biennal de Mislata Miquel Navarro 2019

La Delegació ciutadana de la Biennal Miquel Navarro és una iniciativa de la BMMN que busca fer partícip a la ciutadania de Mislata en la presa de decisió de les dues obres que adquirirà l'Ajuntament mitjançant la seua convocatòria pública "Premis d'Adquisició Mislata 2019 – Compromís social en les arts visuals".
Participació Ciutadana
Del 04/10/2019 al 27/10/2019
La Delegació ciutadana de la Biennal Miquel Navarro és una iniciativa de la BMMN que busca fer partícip a la ciutadania de Mislata en la presa de decisió de les dues obres que adquirirà l'Ajuntament mitjançant la seua convocatòria pública “Premis d'adquisició Mislata 2019 – Compromís social en les arts visuals”. 

Per a això s'ofereix la possibilitat que formes part d'aquest grup. No és necessari que comptes amb coneixements en art, només que tingues il·lusió i ganes de participar en les tres sessions de taller formatiu que tindran lloc durant el mes de desembre.

El grup estarà format per 15 persones residents a Mislata (5 entre 17 i 35 anys; 5 entre 36 i 64 i 5 de 65 d'ara en avant). L'únic requisit que has de reunir és no comptar amb formació o ésser un o una  professional relacionat amb la gestió i creació d'arts visuals, ni tampoc estar associat/a a cap col·lectiu vinculat amb aquestes matèries, ni a nivell local ni nacional.

27 i 28 de novembre de 18h a 20h
Centre Sociocultural La Fàbrica

Info i inscripció:
www.biennalmislata.com
[email protected]
Tornar