Notícies

Entre
Data d'inici
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
i
Data de fi
RadDatePicker
RadDatePicker
Mostrar calendari
10 de febrer 2021

Mislata espera la ràpida licitació d'obres de l'Hospital Manuela Solís

El futur complex sanitari, situat en l'antic Hospital Militar, és una reivindicació històrica de la ciutadania de Mislata. Carlos F. Bielsa: "El nou hospital serà un avanç molt important per a la nostra ciutat i per al benestar col·lectiu. Confiem que la licitació per part de la Generalitat comence com més prompte millor"
05 de febrer 2021

El Centre Ocupacional de Mislata incorpora un sistema tecnològic per a millorar la seguretat enfront de la Covid-19

El projecte convertix al COM en un centre pilot i en un edifici intel·ligent que permetrà millorar encara més els seus serveis. Carlos F. Bielsa: "Mislata sempre ha sigut una ciutat pionera en totes les qüestions que tenen a veure amb l'avanç tecnològic i amb la modernitat. Ara, amb aquest sistema aprofitarem els avantatges que oferix la nova tecnologia per a protegir les persones i salvaguardar la seua seguretat"
04 de febrer 2021

Mislata s'adhereix al Pla Resistir que dotarà al municipi de 865.071 euros

El programa d'ajudes beneficiarà a persones treballadores autònomes i microempreses de fins a 10 treballadors afectades per les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària. Carlos F. Bielsa: "És un pla útil, molt necessari per a ajudar als sectors que pitjor ho estan passant en aquest moment i que ajudarà a pal·liar la greu situació que estan patint. Estem treballant intensament i posarem tota la nostra obstinació perquè les ajudes arriben al més prompte possible"
21 de desembre 2020

L'art ha tornat als carrers de Mislata amb l'edició d'art públic de la Biennal

Les cinc obres premiades per la Biennal de Mislata Miquel Navarro van ser visitades pel jurat aquest dissabte, que finalment va seleccionar la proposta de Manu Blázquez, '10 pintures grises i una constel·lació de fons' com a meritòria del Premi Adquisició, dotat amb 6.000 euros. Amb això, l'obra ja forma part de la col·lecció d'art municipal
12
Mostrant del 21 al 35 de 35 resultats