976 jóvens demostren que divertir-se de forma sana és possible

Prop de 1000 jóvens han participat els últims dos caps de setmana a Mislata ON, l'alternativa d'oci nocturn saludable proposta per l'associació juvenil Menys Graus de Mislata.
30 de juny 2014
- Menys Graus - Mislata On ha apostat fort per les activitats esportives, amb un torneig de futbol i un altre de basket, jugger, aquagym i ping-pong, "a pesar de no haver-hi àrbitres en les nits d'esport, les i els participants són capaços d'autogestionar el que succeïx durant els partits", assenyala Daniel Sánchez, responsable de l'àrea d'esports de Mislata On.

No han faltat els tallers de manualitats per a aprendre a fer polseres o decorar bosses de platja ni els jocs de taula. La piscina municipal de Mislata, el CEIP Amadeo Tortjada i el Pavelló El Quint són els emplaçaments cedits per les Regidories de Joventut, Educació i Esport en esta fase que ha tingut molt bona acollida per part de les persones participants, majoritàriament adolescents de 15 a 20 anys, que han demostrat que la joventut sap i vol divertir-se d'una manera sana.

"M’ho vaig passar genial, estava molt ben organitzat i és molt bona idea", "sempre que vaig m'ho passe genial i les activitats pense que són molt divertides i que a la gent li agraden i disfruten.", asseguren Clara Niclós i Ana Lamilla, participants de les activitats organitzades per Mislata On.

L'organització destaca la bona actitud de les persones participants, que han demostrat un comportament exemplar i moltes ganes de passar-ho bé fomentant el "bon rotllo". "La gent ha sigut molt respectuosa i estem molt contentes amb la bona acollida, moltes mares i pares ens han felicitat i volien saber si s'anava a repetir durant tot l’estiu", comenta Vanesa Sanahuja, coordinadora de l'activitat i sòcia de Menys Graus.

Mislata ON tornarà a l'octubre amb més activitats i diversió per a continuar promovent l'oci alternatiu, nocturn i saludable a Mislata.
Mislata on
Mislata on
Mislata on
Mislata on
Mislata on
Mislata on
Tornar