El Consell organitza una jornada literària amb el títol "El futur no és com esperes"

La Casa Sendra va acollir LiterArt Distopia, una proposta cultural amb tallers d'escriptura, presentacions de llibres i taules redones
15 de maig 2014
El Consell de la Joventut de Mislata va organitzar una jornada literària amb el nom de LiterArt. Distopia. El futur no és com esperes amb motiu de la celebració del Dia del Llibre. L'activitat, celebrada en la Casa Sendra, va comptar amb tot tipus d'activitats culturals relacionades amb el món de la literatura.

Debats, taules redones, presentacions de llibres, tallers d'iniciació a l'escriptura, intercanvi d'obres i un mercat ambulant van ser alguns dels atractius d'esta jornada literària, en la que els jóvens de Mislata van comptar amb la col·laboració d'editorials i comerços locals.

La jornada va començar amb una taula redona en què van participar Amparo Lleixà, Montse Rios, Alberto Porta i Mª Jesús Juan. Després de la xarrada es va constituir un club de lectura per a parlar i compartir impressions sobre el llibre Els jocs de la fam i un grup de participants van representar la peça teatral Perdido en otro cuento.

Un altre dels plats forts de Literart va ser la presentació del llibre La guerra de los hambrientos, d'Alfredo Álamo, editat per Kelonia. També va haver-hi espai per als tallers, un d'Iniciació a l'escriptura i un altre amb el títol Frente al papel en blanco.

A més de tot açò, va haver-hi també un mercat ambulant, lectures dramatitzades i un expositor amb llibres dels llocs de Bookcrossing que hi ha en els centres juvenils de Mislata. En resum, una completa jornada dedicada als llibres per a jóvens escriptors i amants de la literatura en general.
LiterArt Distopia-2
LiterArt Distopia-2
LiterArt Distopia-3
LiterArt Distopia-1
Tornar