El Torneig d'Escacs ‘Vila de Mislata' reunix els millors jugadors d'escacs de la Comunitat Valenciana

El torneig complix la seua edició 54 marcada per la crisi sanitària, amb reducció del nombre de participants i mesures de seguretat, però mantenint el seu alt nivell de competició
18 d’agost 2021

El centre sociocultural La Fàbrica de Mislata acull des d'aquest dilluns una nova edició del prestigiós Torneig d'Escacs "Vila de Mislata" i durant tota la setmana reunirà uns 130 jugadors i jugadores en una intensa competició que culminarà diumenge que ve amb el lliurament de premis. Es tracta de l'edició número 54 d'aquest torneig internacional que organitza cada any el Club d’Escacs Mislata, afermant-se com un dels campionats més importants de tota la Comunitat Valenciana. Però en aquesta ocasió, i a causa de la crisi sanitària, únicament han pogut inscriure's persones federades en la nostra comunitat. Malgrat això, el torneig continua tenint un alt nivell de participació de mestres internacionals que estan establits en el nostre territori.

Toni Arenas, regidor d'Esports, va acudir a la inauguració del torneig destacant que “és un dels esdeveniments esportius més importants que s'organitzen a la nostra ciutat”. A pesar que aquesta edició s'haja de celebrar amb unes característiques diferents als open d'altres anys, “des del consistori vam animar al club a realitzar-lo complint amb totes les mesures preventives i de seguretat, perquè després de més d'un any d'aturada a poc a poc vaja tornant la normalitat a les competicions i al món de l'esport de Mislata”, afirma Arenas.

El torneig s'està realitzant amb totes les mesures de seguretat i sanitàries per a la prevenció del Covid-19, amb presa de temperatura, gel hidroalcohòlic, màscares FPP2 obligatòries i desinfecció del material, incloses les peces en finalitzar les partides. A més, per primera vegada s'està duent a terme també sense assistència de públic.

Els jugadors i jugadores s'enfrontaran al llarg de la setmana en nou rondes amb partides de fins a 4 hores de duració, de les quals eixiran els campions. El lliurament de premis es realitzarà diumenge que ve 22 d'agost. En total s'entregaran 4.000 euros en metàl·lic en premis dividits per categories i edats.

 
Open Ajedrez 5
Open Ajedrez 5
Open Ajedrez 1
Open Ajedrez 2
Open Ajedrez 3
Open Ajedrez 6
Open Ajedrez 4
Open Ajedrez 7
Open Ajedrez 8
Vídeos relacionats
Comença el LI Torneig d'Escacs Vila de Mislata
Tornar