El pavelló del Quint de Mislata acull la vacunació de més de 7.000 professionals del sector educatiu

Mislata és un dels pocs municipis de la Comunitat Valenciana de menys de 50.000 habitants amb centre de vacunació. El pavelló municipal esportiu del Quint s'ha convertit en un espai segur preparat per a la vacunació que durà a terme la Generalitat en els pròxims mesos, i que s'inicia aquesta setmana amb la inoculació de la primera dosi al professorat
26 de març 2021

Durant quatre jornades, que s'han iniciat aquest mateix divendres, el pavelló esportiu del Quint obri les seues portes per a la vacunació de més de 7.000 professors de Mislata i pobles de voltant. Seran jornades maratonianes que permetran inocular les dosis al personal docent i de centres educatius, segons preveu el pla estratègic de vacunació de la Generalitat Valenciana.

Carlos F. Bielsa: “Hem adequat el recinte per a una vacunació general, complint amb totes les mesures de protecció sanitària i així, durant les pròximes setmanes, veurem l'inici de la vacunació de tota la ciutadania de Mislata amb l'esperança de posar fi prompte a aquesta crisi sanitària”.

L'alcalde de la ciutat s'ha acostat a conéixer l'adequació de les instal·lacions, que compten amb nou accés (per les pistes exteriors) una cua d'espera que permet complir les distàncies de seguretat en un recinte delimitat, i una instal·lació interior amb senyalització i quatre punts d'inoculació, que per a la següent fase de vacunació podrien ampliar-se amb l'augment d'arribada de les dosis.

Com està previst, els docents de centres públics, privats i concertats, de tots els nivells preuniversitaris així com personal dels conservatoris, escoles d'idiomes i centres de formació, rebran dosi de AstraZeneca durant els pròxims dies. Així, està previst que l'1 d'abril tots els treballadors i treballadores del sector educatiu hagen rebut ja la primera dosi de la vacuna, procés què donarà pas a la següent etapa de vacunació general.

Vacunacion 1
Vacunacion 1
Vacunacion 2
Vacunacion 3
Vacunacion 4
Vacunacion 5
Vacunacion 6
Vacunacion 7
Vacunacion 8
Vacunacion 11
Vacunacion 12
Vacunacion 13
Tornar