Més de 300 persones majors de Mislata s'adapten a la formació en línia

L'Ajuntament de Mislata, com a mesura de prevenció sanitària, readapta els cursos de formació sènior perquè l'alumnat inscrit continue la seua formació des de casa
17 de febrer 2021

Com cada any, la regidoria de Persones Majors de Mislata posa en marxa la Formació Sènior i l'Aula Universitària Sènior, dos propostes que busquen afavorir l'envelliment actiu, així com permetre socialitzar, adquirir, ampliar o actualitzar coneixements per al seu desenvolupament. Uns cursos que any rere any superen totes les expectatives i completen les seues places, inscrivint-se més de 300 persones majors.

En aquesta edició, i pels evidents motius sanitaris, la formació està realitzant-se completament en línia i a distància. Les circumstàncies impedien que persones incloses en grups de risc s'ajuntaren en una mateixa aula. Per això, la regidoria de Persones Majors, que dirigix Pepi Luján, va haver d'adaptar-se a les circumstàncies, i malgrat les reticències inicials de molts majors, el transcurs del curs està sent tot un èxit. Com explica Luján, “a molts dels nostres majors posar-se davant d'un dispositiu digital els donava pànic, però van acceptar el repte i ara s'han adaptat perfectament a les videoconferències, el correu electrònic i els xats de WhatsApp”.

Arribats a l'equador del programa, els i les alumnes sènior de Mislata han entregat els seus treballs i recollit els seus “deures” i pròximes activitats per a encarar aquesta segona fase dels cursos d'Hàbits Saludables, Arts Plàstiques i Noves Tecnologies. Per part seua, l'Aula Universitària Sènior, que complix huit edicions i també ha passat a desenvolupar-se en línea, té entre les seues continguts Ètica i Economia, Globalització, Nous Paradigmes Econòmics o la lectura d'autors clàssics.

 
Pataforma Formación Sénior de Mislata
Pataforma Formación Sénior de Mislata
Alumna recogiendo material de formación 1
Alumna recogiendo material de formación 2
Tornar