Mislata renova el programa VioGen contra la violència de gènere en la Junta Local de Seguretat

L'alcalde, Carlos F. Bielsa, ha presidit la reunió que s'ha celebrat de manera telemàtica amb la participació del subdelegat del Govern, Rafael Rubio, i comandaments dels diferents cossos de seguretat de l'estat
17 de desembre 2020

La Junta Local de Seguretat de Mislata s'ha reunit hui de manera telemàtica a causa de la pandèmia sanitària. Una Junta presidida per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i en la qual han participat el subdelegat del Govern a València, Rafael Rubio, el tinent d'alcalde i regidor de Recursos Humans, Ximo Moreno, el Comissari de Policia Local de Mislata, Juan José Gimeno, la Coordinadora de la Unitat de Violència de Gènere a València, Carla Mercé, i comandaments de Policia Nacional i de la Unitat Adscrita de la Generalitat Valenciana.

La reunió ha abordat com a punt principal la renovació del conveni del programa VioGen contra la violència de gènere entre l'Ajuntament de Mislata i el Ministeri de l'Interior, així com la ratificació del protocol d'actuació i atenció a dones víctimes de la violència masclista signat per Policia Nacional i Policia Local, cossos de seguretat que en col·laboració atendran els casos que puguen produir-se a la ciutat de Mislata.

Per a Bielsa, “Mislata és una ciutat compromesa en la lluita contra la violència de gènere, i programes com VioGen han demostrat l'eficàcia de la col·laboració entre les administracions i les forces de seguretat per a fer de la nostra ciutat un lloc més segur per a viure".

Un altre tema tractat en la junta, com no podia ser d'una altra manera, ha sigut l'avaluació de les actuacions realitzades pels diferents cossos policials durant la pandèmia, “un treball que ha resultat essencial durant estos mesos, tant per la seua labor informativa de cara a la ciutadania, com per vetlar per la seguretat i pel compliment de les normes”, afirmava Bielsa, qui els ha felicitat pel seu gran esforç. En este sentit, el subdelegat del Govern ha felicitat també a tots els cossos de seguretat per la seua labor i ha traslladat els resultats de diverses enquestes en les quals “la ciutadania valora molt positivament les actuacions dels cossos i forces de seguretat durant esta crisi sanitària”. 

JLS DECEMBRE 2020
Tornar