Un grup d'Agents Covid vela pel compliment de les normes sanitàries als carrers de Mislata

Part del personal contractat pel Pla Social d'Ocupació entrega mascaretes i recorda als vianants les mesures d'obligat compliment per a millorar la prevenció i posar fre als contagis. Per a l'alcalde, Carlos F. Bielsa, és "essencial que els nous treballadors i treballadores municipals col·laboren a protegir a la ciutadania, i al mateix temps suposa la reinserció laboral i nova oportunitat per a moltes persones que estan travessant dificultats econòmiques"
16 d’octubre 2020

Des d'esta setmana, Mislata compta amb un grup format per una vintena de persones que recorren diàriament els carrers de la ciutat per a vetlar pel compliment de les normatives sanitàries de nova normalitat establides per a la contenció de la pandèmia. El grup està format per treballadors i treballadores adscrits al Pla Social d'Ocupació Municipal i són anomenats Agents Covid.

Els i les Agents Covid tenen com a principal missió la labor informativa i pedagògica de cara a la ciutadania, recordant sobretot les normes que han de complir-se i les possibles sancions per no fer-ho. Així, també controlaran les terrasses de bars, vigilaran els parcs i àrees de joc infantils, les entrades als col·legis, ajudaran a la gent gran en risc d'exclusió i repartiran milers de mascaretes pels carrers. A més, ajudaran en el control d'accessos i aforaments en les instal·lacions municipals o en els esdeveniments que puguen desenvolupar-se.

Per a l'alcalde, Carlos F. Bielsa, "amb esta mesura, el nostre Pla Social d'Ocupació es bolca de ple en la salvaguarda i la prevenció sanitària durant esta etapa de pandèmia; perquè a Mislata estem sent responsables i les dades ho corroboren, però hem de continuar actuant amb la màxima prudència per a frenar els contagis".

En esta fase, el consistori entregarà més de 10.000 mascaretes, que se sumen a les ja entregades durant tota la desescalada, una acció integrada en el Pla Global Estratègic enfront de la Covid, que Mislata va aprovar el mes de maig passat, i que inclou mesures que desenvoluparan i incrementaran fins a finals d'enguany, adaptant-se a les condicions de cada moment de la crisi sanitària.

 
IMG_9638
IMG_9638
IMG_9549
IMG_9680
34e86736-dd27-4cfe-bc2f-df8b517cce2d
IMG_9666
IMG_9509
Tornar