La piscina municipal de Mislata obri les seues portes amb mesures sanitàries i reserva d'entrades prèvia

Un protocol establix normes generals i d'ús de les instal·lacions, limita l'aforament a 300 persones per torn i dividix les zones de descans en tres sectors per franges d'edat. La regidoria d'Esports, a més, posa en marxa un programa municipal d'activitats esportives a l'aire lliure i d'accés gratuït al parc de La Canaleta
06 de juliol 2020

L'Ajuntament de Mislata ha obert les portes de les instal·lacions de la piscina municipal d'estiu. Una temporada estival que estarà marcada per la crisi sanitària i que ha obligat a establir mesures de prevenció i unes normes especials d'ús de les instal·lacions. És per això que des del consistori s'ha publicat un protocol que establix torns, limita l'aforament a 300 persones en cadascun d'ells, dividix les àrees de descans en tres sectors diferenciats (públic general, famílies amb menors de 14 anys i persones majors de 70 anys) i establix una compra d'entrades i reserva d'horari prèvies a través d'una App per a poder accedir.

A més, el mateix protocol establix una sèrie de normes específiques per protecció sanitària que responen a les mateixes determinades en esta nova normalitat en la qual ens trobem, establint un circuit d'entrada i eixida diferenciats, la desinfecció de mans i calçat i l'ús de la mascareta per a eixir o entrar de les instal·lacions, o el tancament dels vestuaris per prevenció.

Per al regidor d'Esports, Toni Arenas, “venim d'uns mesos complicats a causa de la crisi sanitària, però no volíem deixar als mislaters i mislateres sense piscina durant tot l'estiu, però això sí, preservant al màxim la seguretat de tota la ciutadania i per això hem posat tots els esforços possibles per a poder obrir les instal·lacions amb garanties”.

Per al bany recreatiu s'han establit dos torns, de 10:30h a 14:30h i de 15h a 19h, així com un previ al matí i un altre posterior a la vesprada per a entrenament de nadadors federats i bany lliure, procedint-se a desinfectar les instal·lacions entremig de cadascun dels torns.

Al mateix temps, des de la regidoria d'Esports, s'ha posat en marxa també un programa municipal d'activitats esportives a l'aire lliure al parc de La Canaleta. Els monitors i monitores municipals realitzaran durant tot el mes de juliol tres classes diàries de diferents disciplines esportives, que seran d'accés lliure i gratuït i mantenint les distàncies de seguretat i mesures preventives necessàries.

Amb l'obertura de la piscina municipal i la posada en marxa del programa d'activitats es tanca l'última fase de la desescalada esportiva a Mislata, un procés que s'ha dut a terme d'una manera escalonada, prenent totes les precaucions i seguint les recomanacions sanitàries, per a fer de la volta a l'esport una experiència divertida alhora que segura.

 
IMG_8921
IMG_8921
IMG_8898
IMG_8908
IMG_8912
IMG_8914
IMG_8918
IMG_8924
IMG_8926
IMG_8930
IMG_8932
IMG_8936
IMG_8937
IMG_8938
IMG_8945
Tornar