Mislata s'il·lumina amb orgull per a celebrar el 28J

La façana de l'Ajuntament de Mislata s'ha il·luminat per primera vegada lluint els colors de l'arc de Sant Martí com a mostra de suport al col·lectiu LGTBI+
28 de juny 2020

 

La façana de l'Ajuntament de Mislata s'ha il·luminat per primera vegada lluint els colors de l'arc de Sant Martí per a celebrar el 28 de juny i com a mostra de suport al col·lectiu LGTBI+.

Durant tota la setmana, a més, des de la regidoria de Polítiques d'Igualtat, s'ha promogut una programació plena d'activitats online i s'han proporcionat tota una sèrie de recursos audiovisuals i literaris al voltant de la temàtica LGTBI+, per a donar-li una major visibilitat.

"Des del govern municipal continuarem defensant sempre a les persones LGTBI+ i a la resta de col·lectius, reivindicant igualtat i lluitant contra la violència i l'odi", manifesta l'alcalde Carlos F. Bielsa.

A més, en la sessió plenària de l'Ajuntament de Mislata celebrada este passat dijous, es va aprovar l'elaboració de l'I Pla Municipal LGTBI+ de Mislata, que naix amb la intenció de ser una eina que facilite la promoció de la igualtat i el respecte a la diversitat sexual i de gènere i demarcar les polítiques locals destinades a les persones LGTBI+, amb la intenció de garantir els drets i la igualtat de tracte per raó d'orientació sexual i identitat de gènere de les persones d'este col·lectiu.

La façana del consistori, que ara lluix els colors de l'arc de Sant Martí, s'il·luminarà en futures ocasions amb els colors propis per a commemorar altres cites

8c6ecf13-1be4-4890-bebe-0014524998d8
Tornar