Mislata reprén el servei d'atenció psicològica a dones víctimes de violència masclista de manera presencial

Des de l'inici de l'Estat d'Alarma, tant el servei d'atenció psicològica com el d'assessorament jurídic i atenció a víctimes del delicte, s'han seguit prestat de manera telefònica
08 de juny 2020

Des de fa quatre anys, Mislata oferix com a programes municipals els serveis d'atenció psicològica a dones víctimes de violència masclista, per part d'un equip de professionals, i el d'assessorament jurídic en l'oficina d'atenció a víctimes del delicte, a través d'un advocat especialista en violència de gènere. Uns serveis que amb la declaració de l'Estat d'Alarma s'havien vist interromputs en la seua modalitat presencial, però mantingut igualment de manera telefònica.

Amb l'entrada del nostre territori en la fase 2 de la desescalada el passat 1 de juny, l'Ajuntament de Mislata ha pogut reprendre ja el servei d'atenció psicològica per a dones víctimes de violència masclista de manera presencial. D'esta manera es garantix la continuïtat d'este servei essencial per a donar cobertura al col·lectiu de dones afectades per la xacra de la violència masclista i que ha sigut durament colpejat per les extraordinàries condicions del Covid-19.

Per a l'alcalde, Carlos F. Bielsa, “estes dones es troben en una situació de greu vulnerabilitat a nivell emocional i des de l'ajuntament continuarem vetlant per elles amb els nostres serveis de prevenció i protecció a les víctimes de violència masclista”. 

Des de la Casa de la Dona de Mislata, la regidora de Polítiques d'Igualtat, Carmela Lapeña, assegura que amb este servei “es pretén potenciar el seu desenvolupament personal, prestant especial atenció a les habilitats socials, l'autoestima, l'assertivitat, la resolució de conflictes, la presa de decisions i en definitiva el seu apoderament personal.”

El servei d'atenció psicològica individual té lloc en les instal·lacions de la Casa de Dona els dilluns i els dimecres, de 9.30 a 13.30 hores, sol·licitant cita prèvia. I quan les condicions sanitàries així ho permeten, es reprendrà també el Taller grupal d'Apoderament, que continuarà impartint-se tots els divendres de 9.30 a 11.00 hores.

 
IMG_8690
IMG_8690
IMG_8698
IMG_8703
IMG_8706
IMG_8708
Tornar