Mislata en col·laboració amb Creu Roja repartiran prop de 40 tones d'aliments durant les pròximes setmanes a persones vulnerables

A les quinze tones del banc d'aliments de fons europeus facilitats per l'organització Creu Roja se sumen més de vint tones més de productes adquirits pel propi Ajuntament, amb els quals s'estan confeccionant prop de 1.600 packs per a persones necessitades durant les pròximes setmanes
27 de març 2020

Diversos membres de l'equip de govern, encapçalats per l'alcalde Carlos Fernández Bielsa i la vicealcaldessa, María Luisa Martínez Mora, han assistit aquest matí al pavelló esportiu El Quint, que s'ha convertit des de hui en el centre logístic d'una de les iniciatives més solidàries posades en marxa per la regidoria de Serveis Socials del govern municipal, en col·laboració amb Creu Roja. Es tracta del repartiment d'aliments a persones i famílies vulnerables, especialment a persones majors amb necessitats econòmiques, que no es valen per si mateixes.

Les caixes contenen aliments bàsics i no peribles, com a pasta, arròs, oli, llegums, llet i caldo per a elaborar menús amb alt contingut nutricional. A més, inclouen alguns productes d'higiene. Gran part d'aquests productes formaven part del banc d'aliments. Ara, amb el treball diari de Creu Roja i els mitjans humans i logístics del propi consistori, aquests aliments arribaran a domicilis de persones que el necessiten, que ja formen part del programa Menjar a Casa, destinat a persones majors amb pocs recursos, que habitualment viuen soles; se'ls facilita una dieta saludable i adaptada a les seues necessitats.

Per a Ximo Moreno, regidor de Benestar Social i responsable de l'àrea d'atenció a les persones, “amb aquesta iniciativa estem afegint el nostre xicotet granet d'arena a salvar aquesta etapa tan dura per a les persones més vulnerables; i entre l'esforç de Creu Roja, l'assistència de Protecció Civil i els mitjans logístics del propi Ajuntament de Mislata aconseguirem minimitzar els riscos que corren moltes llars, de persones que viuen soles i que no haurien d'eixir de les seues cases durant aquestes setmanes”.

A Mislata s'estan conformant ja tots els packs que començaran a eixir en les pròximes hores als domicilis d'entorn de 500 persones beneficiàries d'aquest programa extraordinari de l'Ajuntament, que des del consistori intentaran augmentar en els pròxims dies mentre siga necessari. 

Creu Roja Coronavirus
Creu Roja Coronavirus
Creu Roja Coronavirus
Creu Roja Coronavirus
Creu Roja Coronavirus
Tornar