Mislata realitza un tractament intensiu de desinfecció als seus carrers

Des d'anit, un tractor amb polvoritzador recorrerà els barris de Mislata diàriament intensificant la neteja viària, cosa que per a l'alcalde Bielsa "és una demostració que continuarem protegint a la ciutadania dia i nit davant esta crisi sanitària"
26 de març 2020

Des que es declarara l'estat d'alarma, l'empresa pública Nemasa, encarregada de la gestió de neteja viària, ha intensificat encara més si cap les tasques d'aigualeig, neteja i desinfecció als carrers. Sempre amb l'objectiu de garantir la seguretat de tota la ciutadania, l'Ajuntament de Mislata i l'empresa pública van iniciar anit un tractament encara més potent de desinfecció viària.

Amb l'ajuda de tractors amb polvoritzadors en hèlice, s'ha iniciat este servei de fumigació dels carrers amb una solució d'hipoclorit de sodi. Un servei que es realitzarà sempre en horari nocturn i es prolongarà durant els dies que dure l'estat d'alarma.

En la primera nit d'este servei, Nemasa va comptar amb la col·laboració dels agricultors d’AVA-ASAJA, i van recórrer la zona centre de la ciutat. Esta nit, els operaris de Nemasa continuaran amb el tractament per la zona del barri del Quint entre altres.

 
BP9I6447
BP9I6447
BP9I6425
BP9I6431
BP9I6437
BP9I6455
BP9I6457
BP9I6459
BP9I6462
Tornar