Doblet del Horno Ribes en la Ruta Dolça de Mislata

La seua ‘Fantasia de pistatxo amb mousse de iogourt' ha sigut el preferit tant pel públic com pel jurat d'experts
11 de març 2020

Un dolç l'ingredient principal del qual era el pistatxo, acompanyat d'una mousse de iogourt, crema de formatge, melmelada, amb bescuit de pistatxo i una base de galeta. Esta va ser la creació del Horno Ribes, que ha guanyat el premi "Ruta Dolça 2020", el que li acredita com a vencedor de la tercera edició d'este programa d'estímul al comerç. I ho ha fet per partida doble, ja que ha sigut la proposta més votada pel públic i també pel jurat d'experts, premi que s'entregava per primera vegada.

El regidor de Comerç, Toni Arenas, i la regidora de Cultura, Pepi Luján, han visitat este matí l'establiment, situat en l'avinguda Gregorio Gea, per a entregar als guanyadors el seu merescut premi. També han visitat Dulces Rafa, l'establiment que ha quedat en segon lloc també en totes dos votacions, fent-li lliurament d'un diploma de reconeixement.

Quant a les xifres, durant els quatre dies de ruta, s'han degustat prop de 3.500 dolços entre els huit establiments participants, la qual cosa ha suposat un impacte econòmic total de més de 5.000 euros per a ells. Toni Arenas s'ha mostrat molt satisfet per la participació, però sobretot per la repercussió econòmica i l'estímul que suposa per a estos establiments.

El jurat d'experts compost per Baltasar Vicente Muñoz, President de la Federación de Panadería y Pastelería de la provincia de València (FEGREPPA), Queti Olmeda, professora de pastisseria del Gremi de Mestres Confiters de València i Escola de Pastisseria, i Juan José Rausell López, President del Gremi de Forners i Pastissers de València, han valorat per a atorgar el premi al dolç de Horno Ribes la complexitat d'elaboració i l'excel·lent conjunció de sabors.

Els centenars de mislaters i mislateres que durant la setmana passada van tindre l'oportunitat de degustar huit tapes dolces i votar per la seua preferida, han entrat en un sorteig de 26 regals donats pels establiments comercials de la ciutat col·laboradors. El llistat amb les persones afortunades està publicat en el tauler d'anuncis de la web.

 
000-1
000-1
000-2
000-4
000-5
000-6
2. HORNO RIBES
000-2
000-10
Tornar