La comunitat andalusa de Mislata celebra la gala del Dia d'Andalusia

L'acte central de la seua setmana cultural, celebrat en el Centre Cultural Carmen Alborch, va comptar amb una exhibició dels grups de ball i el cor de l'associació
06 de març 2020

L'Associació Cultural Andalusa de Mislata, una de les més nombroses de la ciutat, ha posat punt i final a la celebració de la seua setmana cultural, que enguany retia homenatge a la província d'Almeria. Estes jornades es dediquen a difondre la cultura, les tradicions i el folklore d'Andalusia. Activitats infantils, exposicions de vestits regionals, degustacions gastronòmiques i música han centrat bona part de la programació, que va concloure amb l'exhibició dels seus quadres de ball i la tradicional missa rociera.

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, que va presidir l'acte, va voler agrair a la comunitat andalusa establida des de fa dècades a Mislata, “la vostra integració en la nostra societat, el vostre treball i sacrifici per fer de Mislata un millor lloc on viure. Ens heu obert les vostres portes i heu compartit amb nosaltres les vostres tradicions més arrelades”.

Bielsa va tindre també paraules d'elogi cap a tot el poble andalús, “sou un exemple de poble que vol progressar i evolucionar més enllà de la confrontació i la ideologia. La nostra motivació comuna ha de ser lluitar per un món millor, fins a l'últim alé”.

Enguany, en el qual els andalusos de Mislata celebraven ja la vinté-huitena edició de les seues setmanes culturals, les activitats estaven dedicades a la província d'Almeria. El teatre del Centre Cultural Carmen Alborch de Mislata, que va completar el seu aforament, va comptar amb les actuacions dels diferents grups de balls "Sabor del Sur" de l'Associació Andalusa, tant infantils com d'adults, així com el cor de l'entitat. Un dels moments que va alçar més aplaudiments va ser l'actuació dels professors de flamenc i calaix que van donar una sorpresa als assistents.

La setmana cultural va finalitzar amb una missa rociera, una matinal flamenca i un menjar de germanor de tots els integrants de l'Associació Andalusa de Mislata.

 
BP9I5996
BP9I5996
BP9I6018
BP9I5949
BP9I5889
Galeries relacionades
Tornar