El pàrquing públic País Valencià de Mislata es puja al mòbil

Este pàrquing, juntament amb el situat en Príncep d'Astúries, s'unix a l'aplicació mòbil a través de la qual els usuaris poden aparcar el temps que necessiten o conéixer les places lliures disponibles
26 de febrer 2020

La xarxa d'aparcaments de Mislata, gestionats per l'empresa pública Nemasa, ha fet un pas més cap a la modernització i la millora en la gestió del servei, unint el pàrquing situat en la plaça País Valencià a l'aplicació mòbil amb la qual els usuaris poden aparcar els seus vehicles d'una forma més senzilla i còmoda.

Esta aplicació, anomenada ‘ElParking’ i disponible tant per a iOS com Android, permet als conductors accedir a través de les seues terminals mòbils al pàrquing, així com fer el pagament, conéixer les places lliures o renovar l'estacionament el temps que desitgen. Amb això, l'Ajuntament de Mislata, pretén fer més eficient i sostenible la solució al problema d'aparcament facilitant als conductors trobar un aparcament de la forma més senzilla i ràpida.

En paraules de l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, “els resultats positius que estem tenint, avalen l'encert del govern municipal en la gestió dels aparcaments públics des que els vam municipalitzar, allà per 2012. El nostre objectiu d'eficiència econòmica d'este servei, alhora que donem solució al problema històric de l'aparcament, s'està veient complit”.

Els usuaris, únicament han de descarregar l'aplicació en les seues respectives plataformes, crear un nou compte d'usuari en senzills passos, i recarregar el moneder a través de la forma de pagament triada. Una vegada completat el procés, els conductors poden triar el pàrquing més convenient a les seues necessitats i fins i tot accedir i abandonar-lo a través del mòbil.

La ciutat de Mislata disposa de quatre pàrquings públics situats en diferents punts de la ciutat que sumen un total de 1.225 places en règim de lloguer, a més de les places en rotació. L'exercici de 2019 va tancar amb unes xifres històriques, en la qual la taxa d'ocupació d'aparcaments públics de Mislata va augmentar fins al 85% en 2019.

 


NUEVA APP PARKING PAIS VALENCIA
NUEVA APP PARKING PAIS VALENCIA
00-1-min
00-2-min
00-11-min
00-18-min
MUPI NUEVA APP PARKING PAIS VALENCIA
Arxius relacionats
Tornar