Mislata premia al seu comerç local

L'Ajuntament lliura els III Premis al Comerç Local i les ajudes Xec-Emprén, que destinen 25.500€ a reconéixer la labor dels seus comerciants
27 de gener 2020

La tercera edició dels Premis al Comerç Local i la segona de les ajudes Xec-Emprén de Mislata ja tenen guanyadors. El centre sociocultural La Fàbrica va acollir ahir al matí la cerimònia de lliurament dels guardons, en un Espai Crea abarrotat de comerciants locals.

Quant als primers, constaven de tres categories. La primera d'elles, reconeixia el manteniment de l'activitat, que va premiar la llarga trajectòria empresarial de tres establiments; Chipi, Baby i Ferreteria Sorribas van ser reconeguts pel seu compromís amb la ciutat de Mislata i van rebre un premi en metàl·lic de 1.000€, 600€ i 400€ respectivament.

La segona de les categories d'estos Premis al Comerç Local, la relativa a la participació comercial, tenia com a objectiu reconéixer la implicació dels establiments en les fires i esdeveniments d'impuls comercial promoguts per l'Ajuntament. En este apartat, els guanyadors van ser La Culturoteka, Mujer 10 i Assessoria Herranz & David; els tres es van emportar el seu corresponent trofeu i un premi en metàl·lic igual a l'anterior categoria.

La tercera de les categories incloïa cinc premis a la creació d'ocupació, reconeixent així l'esforç dels guardonats en crear i mantindre llocs de treball. En este apartat van ser premiats: Gestoria López Monserrat (1.800€), Restaurante Las Brasas (1.500€), Òptica Guaita (1.200€), i Bar Punt de Trobada i Estudía (1.000€ cadascun).

Després d'estos reconeixements, es van entregar les ajudes Xec-Emprén, destinats a premiar a aquells que s'han embarcat en l'aventura d'iniciar un nou negoci. Els guardonats per la seua emprenedoria van ser: en la categoria ‘Dona’, El Baúl de Noa i Tu Tienda Ohana; en la categoria ‘Jove’, Consultoría Web; en la categoria ‘Sènior’, Papereria Marvic i Bar Príncipe; en l'apartat ‘Web’, l'empresa online www.tins.es; i en la categoria ‘Empresa’ van rebre el seu Xec-Emprén Coffee Store, La Calandria, Pequeyo, InterZoo, Colors de Mar, Anahí Estética, Plantarte, Top Languages i Modeliters; quinze empreses de recent creació que van rebre un premi en metàl·lic de 1.000€ cadascuna.

Esta cerimònia de lliurament dels III Premis al Comerç Local i de les ajudes Xec-Emprén va estar presidida per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Comerç, Toni Arenas, qui va aprofitar les paraules de benvinguda a tots els comerciants per a presentar-se com el nou responsable de l'àrea, “un repte que atallaré amb diàleg permanent i amb molta voluntat de millora”, afirmava Arenas.

Durant la seua intervenció, l'alcalde va recordar que Mislata compta amb una potent xarxa de xicotets i mitjans comerços que són la primera font de riquesa i generació d'ús de la ciutat, i que estos premis són un reconeixement als qui ho fan possible. “L'enorme creixement econòmic que ha experimentat Mislata en els últims anys és, en gran part, gràcies a tots i totes vosaltres, els comerços locals", reconeixia Bielsa. A més, va reconéixer l'esforç que fan tots els xicotets negocis per a alçar la persiana tots els dies i els va animar “a continuar, a apostar per polítiques sostenibles i a fer entre totes i tots cada vegada una millor ciutat. Des del govern municipal estarem sempre al vostre costat, disposats a col·laborar i a treballar conjuntament en accions que contribuïsquen a la consolidació del sector comercial”.

La celebració d'esta tercera edició dels premis simbolitza el suport sense fissures del consistori al sector serveis, que amb xicotets gestos com este posa el seu gra d'arena perquè el somni de traure cap avant una empresa en temps difícils no siga tan complicat. L'acte va estar amenitzat per la parella de còmics Els germans Coent, que amb la seua actuació van amenitzar la gala i van arrancar la riallada del públic assistent amb el seu teatre d'improvisació.

 
BP9I3291
BP9I3291
BP9I3171
BP9I3224
BP9I3264
BP9I3186
BP9I3227
BP9I3267
BP9I3280
Tornar