El Rei Melchor assistix al menjador social de Mislata per a repartir els primers regals

Novament, el consistori ha convidat a un rei mag al menjador nadalenc perquè salude als xiquets i xiquetes de famílies desfavorides i entregue els primers obsequis
03 de gener 2020

Com en anys anteriors, el menjador del col·legi públic L’Almassil ha obert les seues portes per a ajudar a la manutenció dels xicotets que formen part de les famílies amb menys recursos econòmics. L'Ajuntament de Mislata porta prestant aquest servei social des de fa set anys, donant accés a una dieta saludable i equilibrada en època de vacances nadalenques, oferint també activitats de participació lúdica i tres menjars al dia.

En aquesta ocasió, el consistori ha convidat al Rei Melchor, que s'ha acostat per a entregar regals, que han comptat amb la col·laboració del propi Ajuntament de Mislata i l'empresa pública Nemasa. Els xiquets i xiquetes del menjador han rebut joguets educatius i participatius, clàssics jocs de taula amb els quals regidoria de Benestar Social ha sorprés els xicotets. Les cares d'alegria i d'il·lusió dels xicotets per la visita rei mag han sigut protagonistes d'un acte al qual ha acudit el regidor de Benestar Social, Ximo Moreno, acompanyat pel regidor de Joventut, Martín Pérez.

“Continuarem posant en relleu que les polítiques per a les persones són el nostre eix de govern, i que la igualtat comença per facilitar que els xiquets i xiquetes de famílies sense recursos accedisquen a una dieta saludable, i al mateix temps que compartisquen una estona amb la companyia d'altres companys, jugant, divertint-se i complementant la seua educació”, ha explicat Ximo Moreno. La idea és que, a més de garantir-los la nutrició, els més xicotets aprofiten les activitats supervisades per monitors. Amb aquesta iniciativa, Mislata continua demostrant la implicació en una de les accions de polítiques socials de les quals va ser pionera, i continua mostrant compromís per la justícia social.

Prop d'un centenar d'escolars d'Infantil i Primària reben aquests dies, a més del menú diari amb plats recentment cuinats, una bossa amb el berenar i una altra per al desdejuni de l'endemà, que conté llet, sucs, torrades, mantega i melmelada. Aquest servei es presta durant els dies laborals de Nadal, en horari de matins per aquells escolars que durant el curs gaudeixen de la beca municipal de menjador, és a dir, de famílies que travessen importants dificultats econòmiques.

_MG_4731-min
_MG_4731-min
_MG_4706-min
_MG_4677-min
_MG_4690-min
_MG_4726-min
Tornar