Mislata lliura als estudiants les seues targetes de mobilitat per a anar a clase

Les targetes de "Mobilitat Jove" de Mislata permeten a 277 estudiants anar a classe amb metro i tramvia de manera gratuïta
26 de desembre 2019

Els estudiants de Mislata beneficiaris de les targetes “Mislata Mobilitat Jove” ja les tenen en les seues mans i poden començar a utilitzar-les. Es tracta d'una mesura de caràcter social per a subvencionar el transport públic als estudiants universitaris i de formació professional de qualsevol centre situat en les zones A i B de Metrovalencia.

Després de la tramitació de la convocatòria, la baremació de les sol·licituds i la publicació dels llistats d'estudiants beneficiaris d'esta ajuda, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la regidora d'Educació, Ana Mª Julián, i el regidor de Joventut, Martín Pérez, han lliurat personalment dels corresponents bonometros en el Centre Sociocultural La Fàbrica.

L'alcalde Bielsa ha volgut dirigir-se als joves que abarrotaven l'Espai Crea de la Fàbrica i “agrair la paciència que heu tingut. Hem lluitat durant molt de temps perquè els i les estudiants de Mislata tinguéreu esta targeta en les millors condicions possibles i que no us suposara cap mena de desemborsament econòmic. Ho hem aconseguit i podem estar orgullosos de ser un dels pocs municipis de tota la província que ofereix este tipus d'ajuda, apostant per la joventut”.

En total, 277 joves que reben un títol de transport públic a uns preus especials, conveniats amb FGV, que a més el Consistori subvenciona en un 50%, un 75% o un 100% en funció de la situació econòmica de cada sol·licitant. Un quantia que enguany s'ha incrementat per part de l'Ajuntament de Mislata. Com a novetat enguany, també s'ha becat a estudiants residents en el barri periurbà de l'Avinguda de la Pau, perquè l'autobús estiguera també inclòs en els seus abonaments i així poder accedir els serveis de metro. La titular d'Educació, Ana María Julián, aclaria que “després de molt d'esforç i treball hem aconseguit entregar estes targetes, que en la majoria dels casos suposen un gran alleujament per a aquelles famílies que estan fent un enorme esforç econòmic a l'hora de costejar els estudis als seus fills i filles”.

Els únics requisits per a accedir a estes Targetes de Mobilitat Jove eren que els sol·licitants sigueren veïns de Mislata i cursaren estudis universitaris, inclosos els de postgrau, o de formació professional de grau superior en qualsevol centre situat en les zones A i/o B de Metrovalencia. Les targetes tenen una vigència de nou mesos i, durant este temps, els joves podran utilitzar-la de manera il·limitada.

 
TARJETA MOBILITAT JOVE
TARJETA MOBILITAT JOVE
TARJETA MOBILITAT JOVE
TARJETA MOBILITAT JOVE
TARJETA MOBILITAT JOVE
TARJETA MOBILITAT JOVE
TARJETA MOBILITAT JOVE
TARJETA MOBILITAT JOVE
TARJETA MOBILITAT JOVE
TARJETA MOBILITAT JOVE
Tornar