Els nous integrants del Consell Municipal d'Infància i Adolescència de Mislata prenen possessió del seu càrrec

L'acte de constitució del renovat Consell culmina la celebració del Dia Mundial de la Infància, que enguany s'ha celebrat de manera especial a Mislata després de rebre el premi internacional d'UNICEF
21 de novembre 2019

El Consell Municipal d'Infància i Adolescència de Mislata va iniciar ahir un nou mandat amb el nomenament de 28 nous integrants, recentment elegits en unes eleccions celebrades en tots els centres educatius de Primària i Secundària. Aquest òrgan de representació dels xiquets i joves es renova cada dos anys, per la qual cosa l'acte d'ahir, celebrat en el Centre Sociocultural La Fàbrica, va servir també de comiat dels consellers i conselleres que deixaven el càrrec.

Presidit per la segona tinent d'alcalde, Pepi Luján, la regidora d'Infància, Lola Hortelano, i la directora general d'Infància de la Generalitat, Rosa Molero, l'acte de constitució va reunir molt de públic, en la seua majoria representants de la comunitat educativa de Mislata i familiars dels nous consellers i conselleres.

Als nous integrants del Consell Municipal d'Infància se'ls va entregar el corresponent diploma i als membres sortints una placa d'agraïment pels serveis prestats en aquests dos últims anys. Durant la seua intervenció, Pepi Luján va recordar l'aposta del govern municipal que va servir en el seu moment per a obtindre el reconeixement d'UNICEF com a "Ciutat amiga de la infància" i ara per a rebre el reconeixement internacional de l'organització fa unes setmanes. “Els xiquets i xiquetes heu de ser partícips actius de la ciutat, us assegure que l'equip de govern té la vostra opinió molt en compte”, afirmava Luján.

Lola Hortelano va agrair la labor dels xiquets i xiquetes que s'acomiadaven del Consell per les fites aconseguides i animava als nous integrants a continuar defensant els drets de la infància a Mislata “perquè sou la veu de tots els xiquets, xiquetes i adolescents de la nostra ciutat”. Per part seua, Rosa Molero va felicitar els nous consellers i conselleres i a l'Ajuntament de Mislata per ser un referent en polítiques d'infància.

La celebració del Dia Mundial de la Infància, que havia començat a primeres hores del matí amb una macroactividad sobre els Drets Universals del Xiquet i en la qual van participar prop de mil escolars, va acabar a ritme de batukada pels carrers de la ciutat.

0073
0073
0027
0014
Tornar