Mislata promociona la seua oferta turística en la I Fira de Turisme Comarcal de L'Horta Sud

El Parc Jove de Picanya va acollir la fira organitzada per la Mancomunitat de L'Horta Sud on Mislata va mostrar els seus atractius com a ciutat cultural
29 d'octubre 2019

El passat 26 d'octubre es va celebrar a Picanya la I Fira de Turisme Comarcal que organitza la Mancomunitat de l'Horta Sud i que va comptar amb la participació dels municipis d'esta comarca, entre els quals es trobava Mislata. L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, juntament amb la vicealcaldessa, María Luisa Martínez Mora, i diversos regidors de l'equip de govern, no van voler perdre's la cita. “Tindre una àmplia programació cultural durant tot l'any, ens ha convertit en referents en esta mena d'oferta turística, un incentiu per a acostar-se a la nostra ciutat, gaudir d'un bon espectacle o exposició i conéixer zones tan boniques com el Barri de la Moreria o el de la Creu”, afirmava Bielsa.

Concretament l'àmplia oferta cultural i la història circense de la localitat van ser els dos grans atractius que es van promocionar des de l'estand. Durant la celebració de l'esdeveniment, es va projectar un vídeo on els assistents van poder conéixer de primera mà la tradició i història lligada al circ que atresora la ciutat, on ja fa diverses dècades es va establir tota una colònia d'artistes de primer nivell.

A més, els nombrosos assistents van poder conéixer l'àmplia oferta cultural que oferix Mislata al llarg de tot l'any. El MAC, el festival d'art i teatre al carrer que se celebra en el municipi, va ser l'esdeveniment triat per a promocionar Mislata entre la resta de municipis de la comarca. Quatre animadores amb abillaments circenses van realitzar diverses activitats que van fer les delícies dels més xicotets.

Mislata s'ha consolidat com una destinació cultural, ja no sols per als seus veïns, si no per als habitants de les ciutats i pobles del voltant. Al citat MAC, se li unixen propostes tan atractives i consolidades com la Biennal Miquel Navarro, el Festival de Teatre Vila de Mislata, concerts de primer nivell o una àmplia tradició de pólvora convertint-se en una plaça ineludible per als millors pirotècnics de la Comunitat. Ja a poqueta nit, el grup de ball mislater 'Jaleo y Compás' van realitzar una exhibició de dansa per a tots els allí presents.

 


0113
0113
0001
0008
0030
0055
0086
Tornar