Els xiquets i xiquetes de Mislata marxen contra la leucèmia infantil

Els escolars del Col·legi Públic Amadeo Tortajada, des d'Infantil a Primària, recapten fons destinats per a la investigació sobre la leucèmia infantil
28 d'octubre 2019

El col·legi Amadeo Tortajada va organitzar el passat 25 d'octubre la segona carrera contra la leucèmia infantil amb l'objectiu de conscienciar als alumnes i les seues famílies sobre esta greu malaltia i la necessitat de recaptar fons per a la seuainvestigació.

Un any més, el col·legi va contactar amb Unoentrecienmil. Esta ONG espanyola dedica tots els beneficis de les seues diferents activitats a un projecte anual d'investigació contra la leucèmia infantil, una malaltia que suposa el 30% del càncer infantil amb més de 300 casos diagnosticats a l'any sols a Espanya. Una investigación molt necessària, ja que dos de cada deu xiquets seguixen sense tindre cap esperança al no haver-hi avanços clínics des de fa anys.

Per segon any consecutiu, els i les alumnes del centre es van congregar al pati del col·legi, on una de les mestres va llegir unes paraules abans de començar l'acte. Després de la lectura del manifest, els xiquets, acompanyats també de diverses de les seues famílies, van eixir del col·legi per a fer un curtre corregut pels carrers de la ciutat portant unes pancartes on es podien llegar missatges d'ànim i dibuixos fets per ells mateix i així fer arribar el seu missatge a tots els veïns i veïnes de Mislata. Tal com va explicar Ana Sánchez, la mestra d'educació física i una de les principals organitzadores de la marxa, “este segon any els alumnes han estat molt conscienciats després de la marxa de l'any passat.”

Al final de la marxa es va fer lliurament d'un diploma a cada clase dels diferents nivells del centre i els alumnes més majors van llegir unes paraules per a donar les gràcies a tots els participants de la marxa. L'acte va finalitzar amb els alumnes, pares i mares i professors cantant junts la cançó "Este es el momento" del cantant i músic espanyol Pablo López.

 


00-1
00-1
00-10
00-13
00-19
00-25
Tornar