L'alumnat de 4t de Primària de l'Amadeo Tortajada guanya el concurs per a triar el lema de la Biblioteca de Mislata

L'Ajuntament fomenta amb este concurs la lectura i la participació dels estudiants acostant la Biblioteca als més xicotets
24 d'octubre 2019

"La biblioteca: un viatge a la ment humana”. Este serà el lema de la Biblioteca de Mislata durant l'any vinent. Els seus autors són els i les alumnes de 4t C del col·legi Amadeo Tortajada, que han sigut els guanyadors del concurs que convoca l'Ajuntament de Mislata coincidint amb la celebració del Dia de les Biblioteques.

L'eslògan, decidit entre tots, és una frase que solen utilitzar a l’aula, segons afirma la mestra de la classe. El lema va escrit sobre uns dibuixos que han pintat tots els alumnes de 4t C que representen un avió, una bonica i acolorida biblioteca i xiquets i xiquetes llegint un llibre. El premi per haver guanyat el concurs consistix en un lot de llibres per a l'aula i l'orgull de vore publicat el seu dibuix i la seua frase a la Biblioteca de Mislata durant tot un any.

La regidora de Cultura, Pepi Luján, al costat de part de l'equip de dinamització cultural, han visitat el col·legi Amadeo Tortajada per a portar-los la bona notícia i entregar-los el premi. Per a Luján, este tipus de concursos “són una gran iniciativa que fomenta la lectura a edats primerenques i fa que els xiquets i xiquetes vulguen passar temps a les biblioteques públiques. De fet, m'han dit que quasi tots ja són socis de la Biblioteca de Mislata i que van quasi totes les setmanes per un llibre”. Per esta raó, “fomentar la lectura i la participació dels estudiants, val la pena. És una gran il·lusió per a ells i de ben segur que visitaran més sovint la biblioteca per a vore el seu dibuix que perdurarà allí per sempre”.

El concurs va dirigit als cursos de 4t de Primària de tots els col·legis de Mislata. La idea és que els escolars expressen en una frase què és per a ells la Biblioteca, quins serveis oferix o què poden fer o descobrir allí.

El lliurament oficial d'este premi es realitzarà el pròxim 21 de desembre en el Centre Sociocultural La Fàbrica en una celebració on es representarà una obra de teatre infantil, entre altres activitats.

 


00-31-min
00-31-min
00-2
00-9
00-18
00-24
00-35
Tornar