Mislata s'uneix a la lluita contra el càncer gràcies al Marató Jove

Aspanion serà la beneficiària en la IX edició d'aquest esdeveniment
18 d'octubre 2019

Mislata ha presentat l'IX Marató Jove, un esdeveniment que, per nové any consecutiu, promou l'Associació Quera i que congrega a centenars de persones amb el principal objectiu que la ciutadania se sume a la lluita contra el càncer traient l'esport al carrer. L'acte va comptar amb la presència de Aspanion, Associació de Pares de Xiquets Amb Càncer, que serà la beneficiària de la recaudació durant la celebració d'aquesta nova edició.

Dissabte que ve, 26 d'octubre, es preveu que centenars de persones, igual que en les passades edicions, gaudisquen de diverses classes de fitness i exhibicions esportives en l'avinguda del Sud. Després de l'èxit de la passada convocatòria, la zona Kids, per a xiquets i xiquetes de 3 i 12 anys que al costat dels seus pares i mares podran gaudir d'un matí saludable, tornarà a tindre presència en la programació.

Al costat de representants de Aspanion, l'acte de presentació va comptar amb la presència de representants de l'Ajuntament, la pròpia Associació Quera i el Consell de la Joventut de Mislata, com a col·laborador de l'esdeveniment. Toni Arenas, regidor d'Esports, va agrair un any més tot el treball i obstinació que deposita Quera perquè aquest projecte siga un èxit any rere any. “Promoure activitats que fomenten la salut i que alhora té un rerefons solidari, és bon motiu pel que sempre apostarà i donarà suport a aquest Ajuntament”, va destacar l'edil d'esports.

Les activitats programades per al dissabte 26 d'octubre començaran a partir de les 9:30h del matí amb activitats com a Body Combat, Body Balance, Cardio Salsa i Cubbá. Els més xicotets podran divertir-se alhora que fa exercici amb classes de Funky, Fit Kids i Karate. Les inscripcions prèvies ja estan obertes de manera online a través de la pàgina web de Quera i també es podran fer de manera presencial abans de començar l'esdeveniment.

0005
0005
0008
0010
0013
0020
0025
0027
0031
0037
Tornar