Mislata celebra el dia gran de la Policia Nacional

En l'acte protocol·lari, agents i comandaments policials i membres de la societat civil han rebut l'homenatge del cos en agraïment a la seua labor i col·laboració en benefici de la ciutadania
02 d'octubre 2019

La Policia Nacional de Mislata ha celebrat hui la festivitat dels Àngels Custodis. Agents i comandaments policials de la Comissaria de Mislata han assistit a una missa en la parròquia de Sant Francesc i han organitzat el posterior vi d'honor, que s'ha celebrat com de costum als jardins de la piscina municipal. Este acte protocol·lari ha servit també per a fer lliurament de les condecoracions als policies i les mètopes amb les quals la Policia Nacional de Mislata premia la labor de destacades persones de la vida pública mislatera.

L'acte ha estat presidit per l'alcalde de la ciutat, Carlos Fernández Bielsa, i per l'inspector cap de la Comissaria de Mislata, Moisés Jiménez Barea, que han sigut els encarregats d'entregar les Creus al Mèrit Policial amb distintiu blanc i els diplomes de reconeixement a la dedicació al servei policial a diferents agents del cos.

La Policia Nacional de Mislata també ha entregat les seues clàssiques mètopes de reconeixement a membres de la societat civil i de la vida pública de Mislata, així com a altres agents i comandaments policials, per la seua col·laboració amb el cos i en agraïment a la seua labor en benefici de la ciutadania.

En els discursos, tant l'alcalde com el comissari s'han felicitat per les excel·lents dades que confirmen a Mislata com una de les ciutats més segures d'Espanya. "El Cos de la Policia Nacional contribuix a Mislata a fer un model de societat més justa, igualitària i tranquil·la que ens permet continuar aspirant a aconseguir un futur millor", afirmava Bielsa, qui ha resaltat, a més, "el fet de commemorar novament este dia amb la presència majoritària del teixit associatiu de la nostra ciutat, remarca novament que es tracta d'un model de Policia pròxima, propera, que vela pel benestar de la ciutadania i lluita contra la violència de tota mena, especialment contra la violència de gènere".

 
0006
0006
0065
0087
Tornar