El Mislata JoveFest es consolida com una nova referència juvenil a la tardor

L'Ajuntament de Mislata organitza la tercera edició del festival, amb l'actuació de Varry Brava com a gran atractiu, per a promocionar els recursos i activitats que oferixen els centres juvenils
30 de setembre 2019

La benvinguda a la tardor té un sinònim a Mislata, el JoveFest que enguany complia la seua tercera edició, ja amb una gran acceptació entre els mislaters i mislateres més joves de la localitat. Durant la jornada vespertina del passat divendres, coincidint amb l'inici de curs i la posada en marxa de la gran majoria de programes i activitats de la regidoria de Joventut, l'Ajuntament va organitzar en la plaça Felipe Bellver este festival, el plat principal del qual era l'esperada actuació del grup d'Oriola Varry Brava, una de les bandes espanyoles més habituals en els grans festivals nacionals.

La plaça, situada enfront del Centre Socioculutral La Fàbrica, es va omplir des de primeres hores de la vesprada de joves i famílies per a participar en esta jornada que oferia, a part de la música en directe, jocs i tallers per a tota la ciutadania a més d'un divertit photocall on els assistents podien fotografiar-se abillats amb divertits complements.

Els qui tampoc van faltar a la cita van ser altres associacions juvenils com els Júniors per un món nou, Júniors Sant Francesc, Júniors Shalom, Esplai Tabalet, Quera, Creu Roja, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives i el Consell de la Joventut, que des de les seues carpes oferien informació sobre les seues activitats. El propi Ajuntament de Mislata també va instal·lar un punt d'informació per a donar a conéixer les activitats i els serveis que oferixen els centres joves del Mercat i Túria. El regidor de Joventut, Martín Pérez, es va mostrar molt content “de vore com els joves de Mislata participen del dia a dia de la nostra ciutat. Activitats com estes posen de manifest que la joventut mislatera és una part activa i essencial de la nostra localitat.”

El plat fort la nit començava passades les 9 de la nit. Amb un amfiteatre a rebentar, més de 500 persones van ballar i van corejar cadascuna de les cançons de la banda Varry Brava, que durant més d'hora i mitja van repassar els èxits dels seus treballs “Safari Emocional” i “Furor”. La banda, referents de l’indie-pop nacional, van destacar durant i al final del concert el gran ambient que va haver-hi i la implicació del públic mislater. El seu líder i cantant Óscar Ferrer, visiblement emocionat va afirmar, “gràcies Mislata, esta és una d'eixes nits que sempre queden en el cor, una nit inoblidable.”

 
0160
0160
0004
0009
0015
0095
0122
0186
Galeries relacionades
Tornar