La fira de festes populars de Mislata omple de públic la plaça Major

El recinte acollirà a milers de persones que passaran per les casetes de les associacions, el mercat medieval o les atraccions
04 de setembre 2019

La ciutat de Mislata ha donat començament a la part més popular de les seues festes. La plaça Major, que des de 2011 s'ha convertit en l'epicentre del programa festiu de la localitat, tornarà a acollir durant 5 dies els actes de les festes populars mislateres.

L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Festes, Toni Arenas, van ser els encarregats d'inaugurar ahir a la vesprada el recinte firal i visitar cadascuna de les casetes que romandran en la plaça fins dissabte que ve dia 7 de setembre, quan Mislata posarà el punt i final a les seues festes majors. Amb l'ambientació musical d'una batucada i danses de capgrossos, va tindre lloc la visita institucional de l'alcalde i Corporació Municipal a les 16 entitats que han muntat les 20 casetes de què consta el recinte firal.

Després del castell de focs artificials i l'encés oficial de les llums de la plaça, la nit va finalitzar d'allò més animada amb la música de l'Orquestra Eufòria, que va fer ballar amb el seu repertori als molts veïns que es van concentrar en la plaça en este primer dia de fira. 

A més de les casetes que ahir van obrir les seues portes per a rebre a veïns i visitants, en les quals es pot sopar, prendre un aperitiu o una copa, la fira compta amb una àmplia programació dirigida a públics de totes les edats. Les orquestres més conegudes, els concerts gratuïts de Pignoise i Maldita Nerea, el concurs de disfresses, la nit dels pintxos, jocs tradicionals, mascletades i l'esperada quarta edició de la "Mislata Color Run Fest" són alguns dels atractius del programa d'una fira que tornarà a ser multitudinària.

Tots els que s'acosten a la plaça Major podran gaudir també d'una fira d'atraccions i un mercat medieval, un espai dissenyat per al gaudi de grans i xicotets, famílies i tot visitant que vulga compartir l'alegria en estos dies tan significatius per a Mislata.

 
BP9I9064
BP9I9064
BP9I8942
BP9I8954
BP9I8961
BP9I8982
BP9I8993
BP9I8998
BP9I9050
BP9I9053
Tornar