Mislata conclou el seu campament social d'estiu

El programa combina activitats lúdiques i esportives amb menjador, garantint així els tres menjars al dia als beneficiaris
29 d'agost 2019

El final de l'estiu i la pròxima tornada al col·le marca també el final de moltes activitats estiuenques, com el campament social que l'Ajuntament de Mislata programa durant els mesos de juliol i agost en el col·legi Jaume I. I un any més, este campament, organitzat des de la regidoria de Benestar Social, ha tancat la temporada d'una forma lúdica i divertida amb una Color Run, responent així a l'objectiu municipal de convertir este programa social en una més de les activitats dirigides a la infància a la ciutat.

Mislata va ser el primer ajuntament valencià que va obrir els menjadors escolars a l'estiu. Ho va fer per primera vegada fa set anys, després que Serveis Socials detectaren que a moltes famílies els resultava impossible cobrir les necessitats nutricionals dels seus fills i filles en períodes vacacionals. I el que al principi va sorgir com un menjador social d'emergència, hui dia és una escola d'estiu més.

L'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha mostrat la satisfacció del govern municipal amb el programa d'enguany, del qual s'han beneficiat prop de 170 xiquets i xiquetes de famílies amb escassos recursos. “Cada any intentem millorar el programa complementant l'assistència nutricional amb activitats lúdiques i esportives que els permeten gaudir a tots els menors, fent ús de recursos i instal·lacions municipals”, ha manifestat Bielsa.

El campament social d'enguany ha reforçat i incrementat les activitats i excursions. A més d'esta Color Run que tancava esta edició, els xiquets i xiquetes han pogut gaudir de jocs i tallers diaris, de jornades amb inflables aquàtics, disfresses i eixides a la piscina municipal i al parc infantil de trànsit de la Canaleta.

El menjador social tornarà a obrir les seues portes per Nadal, el següent període vacacional escolar, i com assegura el regidor de Benestar Social, Ximo Moreno, “seguirem implementat este programa perquè cap xiquet de Mislata es quede sense menjar ni un sol dia i, al seu torn, puguen divertir-se i continuar desenvolupant-se en un context socioeducatiu com en el d'estos campaments”.

_MG_9120-min
_MG_9120-min
_MG_9081-min
_MG_9123-min
_MG_9141-min
_MG_9147-min
_MG_9154-min
_MG_9165-min
Tornar