Mislata, capital dels escacs durant tota la setmana

El Torneig d'Escacs "Vila de Mislata" reunix alguns dels millors jugadors d'este esport
21 d'agost 2019

El centre sociocultural La Fàbrica acull des d'este dilluns una nova edició del prestigiós Torneig d'Escacs "Vila de Mislata" i durant tota la setmana reunirà uns 220 jugadors i jugadores en una intensa competició que culminarà diumenge que ve amb el lliurament de premis. Esta és l'edició número 53 d'este torneig internacional que organitza cada any el Club d’Escacs Mislata, afermant-se com un dels campionats més importants de tota la Comunitat Valenciana. 

Els i les participants, de diverses nacionalitats i de tots els racons d'Espanya, s'organitzen al voltant de 3 tornejos segons la seua puntuació ELO FIDE, sent el Open A el que agrupa els jugadors de major nivell. En esta ocasió, a més, participen també alguns mestres internacionals que li donen més prestigi, encara si cap, al torneig. En esta línia, José Castro, Vicepresident del Club i Director del torneig, afirmava en la inauguració que “un any més, el Torneig d'Escacs Vila de Mislata està sent tot un èxit tant des del punt de vista organitzatiu com per la qualitat dels jugadors participants”. I apuntava també les possibilitats que tenen alguns dels jugadors i jugadores locals d'alçar-se amb algun premi.

Toni Arenas, regidor d'Esports, va acudir a la inauguració del torneig per a mostrar així el suport del consistori a este torneig que, segons va afirmar, “és un dels esdeveniments esportius més importants que s'organitzen a la nostra ciutat, ja no només per l'alta participació, sinó també perquè fa que es continue mantenint viva l'essència d'este esport, els escacs, que en el nostre municipi és tan important, i des de l'ajuntament continuarem donant suport a este esdeveniment any rere any per a continuar situant a Mislata en l'epicentre d'este esport a nivell nacional”. 

La clàssica cita de Mislata inclou també un torneig escolar sub-16 que se celebrarà dissabte que ve i en el qual participaran al voltant de 80 xiquets i xiquetes d'un alt nivell i que asseguren la pedrera d'este esport.

 
Torneo ajedrez 4
Torneo ajedrez 4
Torneo ajedrez 1
Torneo ajedrez 2
Torneo ajedrez 3
Torneo ajedrez 5
Torneo ajedrez 6
Tornar