Maldita Nerea i Pignoise, protagonistes dels concerts gratuïts de les festes de Mislata

La regidoria de Festes aposta novament per la música en directe de grups destacats de l'àmbit nacional com a reclam per a les vetlades de les festes populars, que centraran l'atenció dels dies 5 i 7 de setembre. Després de les bandes de música tornaran a repetir-se nits d'orquestra i múltiples activitats a l'entorn de la fira popular
02 d'agost 2019

Tal com va avançar el consistori fa unes setmanes, les Festes Patronals i Populars de Mislata tindran un dels seus moments àlgids durant les nits de concerts gratuïts. Seran els dies 5 i 7 de setembre, amb els quals culminaran unes festivitats que mesclen la tradició amb la participació dels col·lectius de la ciutat, i que cada any aglutinen a un major públic.

El cap de cartell per al dia 7 de setembre, quan culminaran les festes populars, és Maldita Nerea, una banda murciana que porta més d'una dècada despuntant en el panorama musical, i que ara està presentant el seu nou treball, ‘Un planeta llamado nosotros’, dins d'una gira imparable que recorrerà moltes ciutats d'Espanya durant aquest estiu. A Mislata tocaran molts dels seus èxits al llarg d'aquests anys.

Prèviament, el dia 5 de setembre, els músics que pujaran a l'escenari principal de la plaça Major seran Pignoise. Liderats per Álvaro Benito, conegut exfutbolista, entrenador de futbol i comentarista esportiu, al costat dels músics Pablo Alonso, Héctor Polo i Jesús Mateo es van fer molt populars arran de cançons com ‘Nada que perder’ a principis de la dècada passada. Ara vindran a Mislata a fer un recorregut pels seus temes més importants i els seus últims treballs. 

Les cinc nits de festes populars, tindran com a consecució grans vetlades musicals en el recinte firal. Les orquestres Eufòria, Seven Crash, Límite, La Tribu i Wonder ocuparan l'escenari de la plaça Major fins a ben entrada la matinada, per a animar les nits de fira als milers de visitants que espera Mislata durant els seus dies grans.

LA IMATGE DE LES FESTES, DE MARÍA RODILLA
L'autora de la campanya gràfica que promocionarà les Festes Patronals i Populars de Mislata serà María Rodilla, directora d'art e una il·lustradora mislatera que està despuntant en l'àmbit nacional amb treballs de cartelleria, disseny aplicat a productes i fins i tot stickers i gifs que s'han fet virals a les xarxes socials. Serà l'encarregada que la imatge de les festes de Mislata arribe encara més lluny.

Maldita Nerea NP Mislata
Maldita Nerea NP Mislata
Pignoise NP Mislata
Cartel-Festes-2019-final-Mislata-a-150
Tornar