El Pla Edificant delega a Mislata les competències per a reformar tres centres educatius amb 2'5 milions d'euros

Per aprovació plenària unànime de tots els grups polítics que formen el consistori, Mislata ha assumit les competències d'infraestructures educatives de la Generalitat Valenciana per a dur a terme les obres de reforma de tres centres educatius, que es posaran en marxa en els pròxims mesos
26 de juliol 2019

A més de la construcció d'un nou col·legi de tres nivells educatius en una parcel·la de 14.000m2 del Quint, el pla Edificant de la Conselleria d'Educació permetrà a Mislata executar reformes molt necessàries en diversos centres educatius de la localitat, com es van comprometre des del govern valencià des de 2018 amb el programa Edificant. D'esta manera, per al curs 2019-2020, el consistori rebrà una inversió de 2.458.299 euros, que es destinaran a la millora i condicionament de tres col·legis.

Així, el col·legi El Cid, podrà realitzar les obres de millora d'accessibilitat, renovar l'ascensor, la fusteria interior, remodelar tots els banys i algunes millores puntuals d'altres instal·lacions, per 1.267.825 euros.

En el col·legi Maestro Serrano es durà a terme una important obra de repavimentació del pati i la col·locació d'un sombratge. També es milloraran les instal·lacions d'infantil amb noves mesures de seguretat, i la pintura integral del centre per un import de 217.403 euros.

Finalment, en el col·legi Amadeo Tortajada arribarà part del finançament amb una nova zona condicionada amb ombra al pati, que també serà repavimentat per complet. Així mateix, es rehabilitarà el centre amb nova fusteria interior i exterior, així com l'aïllament i la pintura. Estos treballs sumen la quantia de 973.071 euros.

Per a l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “la delegació en matèria d'infraestructures educatives amb esta important inversió ens permetrà complir la gran majoria de necessitats, urgències i reivindicacions dels centres públics d'educació infantil de Mislata, i en este sentit no podem més que agrair a la Generalitat Valenciana per complir amb la paraula donada; i esperem que en pocs mesos puguem comprovar com es fan realitat estes millores, que repercutiran positivament en el dia a dia de tota la comunitat educativa”.

 
IMG_0442
IMG_0442
_MG_7957
Tornar