Mislata lidera el finançament per a ocupació juvenil en l'àrea metropolitana

Els programes EMCUJU i EMPUJU faciliten la contractació de joves menors de 30 anys per a afavorir la seua inserció en el mercat laboral
25 de juliol 2019

Un any més, l'Ajuntament de Mislata ha sol·licitat els programes de contractació per a persones joves qualificades per entitats locals. Estos programes, impulsats per l'espai LABORA del Servef i denominats EMCUJU i EMPUJU, es troben dins del programa marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i el Pla Avalem Joves i compten amb el finançament del Fons Social Europeu 2014-2020. 

Per a esta nova edició dels dos programes, l'Ajuntament de Mislata rebrà prop de 450.000 €, fet que posa al municipi al capdavant dels ajuntaments de tota l'àrea metropolitana quant a finançament per a ocupació juvenil. La destinació final d'estes ajudes i subvencions serà la contractació de joves entre 16 i 30 anys, per un període d'un any, amb la finalitat que adquirisquen experiència segons el seu perfil acadèmic en diferents àrees municipals i, al mateix temps, reben orientació laboral i formació complementària, amb l'objectiu d'afavorir la seua inserció en el mercat laboral. La contractació serà a jornada completa i sota la modalitat del contracte en pràctiques.

Per a l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “la participació en este tipus de programes és una bona notícia perquè ajuda a la població més jove a adquirir experiència laboral i millorar així la seua ocupabilitat. Per a este equip de govern, l'ocupació és una de les prioritats i continuarem fomentant-la per a augmentar les oportunitats laborals dels nostres veïns i veïnes”. 

Com en les anteriors edicions, l'Ajuntament realitzarà un estudi de les necessitats tècniques i publicarà el perfil professional de la demanda de llocs de treball a sol·licitar. El perfil de llocs a ocupar varia i s'ajusta tant a persones joves qualificades (programa EMCUJU) com aquelles que no tinguen una qualificació concreta (programa EMPUJU). Totes les persones joves que vulguen accedir a este procés selectiu hauran d'estar registrades tant en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana com inscrites en LABORA, ja que serà este organisme el que realitze l'oferta genèrica i seleccione les candidatures.

 
IMG_2911
IMG_2911
_MG_5008
Tornar