La Policia Local de Mislata estrena cotxes cent per cent elèctrics

Bielsa marca l'objectiu de fer de la flota de vehicles municipals "un exemple de cura mediambiental i ús d'energies renovables" en els pròxims anys
22 de juliol 2019

Dins del pla d'accions per a fer més sostenibles els transports dins de l'Administració, els i les agents del cos de la Policia Local de Mislata disposen ja de dos cotxes 100% elèctrics. Des d'este matí circulen ja pels carrers de la ciutat, i l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª Luisa Martínez Mora, han acudit a la Central de Policia per a conéixer de primera mà el funcionament dels nous vehicles.

Bielsa ha destacat que es tracta de “un pas de gegant en la modernització de la flota de vehicles de la Policia Local i un clar exemple en la cura del medi ambient i en intentar traslladar els objectius de l'Agenda 2030 a la nostra societat en matèria de mobilitat sostenible”. L'alcalde ha afirmat també que l'objectiu en esta legislatura “és aconseguir que tots els vehicles de l'ajuntament de Mislata siguen cent per cent elèctrics”.

Estos dos vehicles amb els quals a partir de hui compta la Policia Local tenen un motor completament elèctric, amb el que no consumixen cap mena de combustibles i ajuden a cuidar el medi ambient, i se sumen a les dos bicis i a les dos motos també 100% elèctriques. D'esta forma, la meitat de la flota de vehicles destinats a la seguretat ciutadana a Mislata ja són d'esta tipologia i la resta de vehicles són models híbrids. Segons ha explicat Martínez Mora, “és un projecte amb continuïtat en el temps, la finalitat del qual és que a poc a poc ajudem a reduir l'emissió de gasos i augmentem la proporció de l'ús de les energies cent per cent renovables”.

 
IMG_8818
IMG_8818
IMG_8798
IMG_8805
IMG_8814
_MG_8859
Tornar