Una nit de convivència posa el punt i final a la XXIII Setmana Cultural de l'Agrupació Veïnal de Mislata

Les jornades han inclòs actes culturals, esportius i gastronòmics amb l'objectiu de fomentar la cohesió entre els veïns i veïnes de la ciutat
03 de juliol 2019

La Setmana Cultural de l'Agrupació Veïnal ja s'ha convertit en una data obligatòria cada any a l'inici de l'estiu. I com en anteriors edicions, dos cites gastronòmiques multitudinàries són les que culminen estes jornades de convivència veïnal.

La nit del divendres, la tradicionalment dita ‘Nit de les Truites’, va reunir a més de 850 persones disposades a gaudir d'este típic plat de la gastronomia espanyola. Organitzat per l'agrupació Veïnal de Mislata, dins de la seua Setmana Cultural, la trobada dels nombrosos membres d'este col·lectiu va tindre lloc al pati del Col·legi El Cid, i van estar acompanyats per l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i diversos regidors de la Corporació Municipal.

El concurs de truites servix com a excusa per a una gran nit de convivència i diversió entre els veïns i veïnes de Mislata, que van tancar la vetlada amb una animada revetla que va fer ballar a tots els assistents. A més, es va aprofitar la vetlada per a entregar els premis als guanyadors i guanyadores dels campionats de dòmino i parxis que s'han realitzat durant les jornades.

I la ‘Nit de Convivència’ del dissabte va tancar la programació de la Setmana Cultural ajuntant a 1.100 veïns i veïnes per a degustar ‘arròs amb fesols i naps’ i, com cada any, retre homenatge públic a entitats, persones i institucions que han contribuït, al llarg de l'any, en el benestar de la ciutadania de Mislata. En esta ocasió es va reconéixer als cossos de Policia Nacional i Policia Local de Mislata per la seua important labor en la lluita contra la violència de gènere. Un reconeixement a la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) també en forma de placa commemorativa que van rebre de mans de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i del president de l'Agrupació Veïnal, Jesús Martínez.

 
IMG_3858
IMG_3858
0049
0072
IMG_3941
Tornar