El Bar La Morena guanya la Ruta de la Tapa de Mislata

La quarta edició d'esta campanya d'estímul comercial registra un gran èxit de participació i augmenta l'impacte econòmic en l'hostaleria de la ciutat
02 de juliol 2019

La regidoria de Comerç de Mislata ha anunciat hui els noms dels guanyadors de la quarta edició de la Ruta de la Tapa. Després del recompte dels vots recollits en les urnes que es van instal·lar en cadascun dels establiments participants, la proposta del Bar La Morena ha sigut triada com la millor tapa de Mislata. ‘Ménage à Trois’ era un trio de cruixents de carrillera al vi negre, formatge de cabra amb alls porros i gambes amb verdures a la marinera. Una delícia que ha convençut a tots aquells que s'han acostat als bars de Mislata a degustar la cuina en miniatura de les tapes.

La tapa mereixedora del segon premi ha sigut la del Bar Knopfler, que amb la seua delícia de bacallà amb samfaina i creïlles torna a pujar al podi un any més. I la tercera de les tapes preferides pels mislaters i mislateres han resultat ser les ‘Coques d’Autor’ del Bar Germanes Bau, amb costella de vedella, poma, rúcula, ceba, curri i llet de coco. 

El regidor de Comerç, Toni Arenas, acompanyat de l'anterior titular Maika Tarín, han sigut els encarregats de visitar els tres establiments i d'entregar els premis als creadors de les tres tapes més votades pels veïns i veïnes. Tots els hostalers i hostaleres han destacat l'incentiu que suposa per als seus establiments la iniciativa i la bona acceptació de la Ruta de la Tapa. Per part seua, Toni Arenas, ha considerat la Ruta com un dels esdeveniments més esperats de l'any a Mislata i ha subratllat que, amb un impacte econòmic que s'ha estimat en prop de 40.000 €, “la Ruta de la Tapa és un programa municipal que està donant resultats any rere any i es tracta d'una de les iniciatives més destacades quant a la promoció i l'impacte econòmic en l'hostaleria i el comerç local”. 

Els guanyadors, a més del trofeu, rebran una campanya de publicitat gratuïta per als seus establiments en el mobiliari urbà municipal d'un mes de durada. A més, com en les anteriors edicions, tots els i les participants en les votacions han entrat en el sorteig de regals. Es repartiran un total de 60 obsequis de diferents establiments col·laboradors i el llistat amb els noms dels guanyadors està ja publicat en la web municipal www.mislata.es, podent-se consultar també en la pròpia ADL.

 
Bar La Morena
Bar La Morena
Bar Knopfler
Bar Hermanas Bau
Tornar