Més de 800 jugadors participen en la I Edició del ‘Mislata Handball Fest'

Durant tres dies, Mislata s'ha convertit en epicentre de l'handbol base a nivell nacional
27 de juny 2019

Durant el passat cap de setmana, del divendres 21 al diumenge 23 de juny, la ciutat ha acollit la primera edició del ‘Mislata Handball Fest’, un torneig que va reunir a més de 800 jugadors i jugadores d'handbol i que combinava competició esportiva i oci durant les tres jornades. Van participar 63 equips arribats de tota Espanya, i fins i tot un procedent de Portugal, tant masculins com femenins, i d'edats compreses entre els 8 i els 18 anys. 

La primera edició d'este esdeveniment, organitzat pel Club Balonmano Mislata, ve relacionada amb el tradicional Trofeu d'Handbol Vila de Mislata, que com cada any a la fi de juny posa a Mislata en el focus de l'elit de l'handbol nacional i reunix prop de 3.000 persones entre jugadors, familiars, organitzadors i voluntaris. La recepció dels equips es va realitzar el dijous a la vesprada i la fase classificatòria durant el divendres i el dissabte. Les finals es van disputar el diumenge en el pavelló de La Canaleta, i posteriorment es va realitzar la clausura i lliurament de premis. 

Els guanyadors del torneig van ser en categoria benjamí mixt el Club Balonmano Mislata; en aleví femení l’Handbol Mislata A i en masculí el Balonmano Mislata A; en categories infantils, les xiques de l’Handbol Mislata i els xics del Balonmano Mislata 2005 van ser els triomfadors; en categories cadets, el trofeu femení va ser per al Balonmano Morvedre, i el masculí per al Balonmano Mislata 2003; i finalment, el Balonmano Mislata 2001 va ser l'equip masculí guanyador en la categoria juvenil. 

Al lliurament de premis van acudir el regidor d'Esports, Toni Arenas, i el regidor d'Eficiència Energètica, Consum i Mercat, Paco Oliva. Arenas va destacar l'impacte positiu que suposa un torneig de semblant magnitud per a una ciutat com Mislata, en la qual des de fa dècades l'handbol és l'esport rei. El regidor va oferir un any més el seu total suport a l'organització, manifestant que l'Ajuntament "ha d'estar sempre al costat dels clubs per a ajudar-los a continuar creixent i a continuar fomentant l'esport a la nostra ciutat". L'Ajuntament ajuda el club amb la logística de les instal·lacions i posant a la disposició dels i les participants col·legis, aules i menjadors perquè els xiquets i xiquetes que vénen de fora puguen allotjar-se. 

Des de l'organització, Mauro Longarini, president del Club Balonmano Mislata, va agrair a les empreses i institucions col·laboradores i als voluntaris i voluntàries l'enorme esforç que han realitzat perquè tot isquera rodat este cap de setmana, per l'enorme complexitat logística que ha suposat l'organització del torneig, amb més de 180 partits de 8 categories diferents, i en 7 pistes de joc diferents, a més de les dietes, allotjaments, desplaçaments i altres activitats.
Durant tota la competició, l'espai annex al pavelló de La Canaleta es va convertir en el centre d'oci amb música en directe, street sports i food trucks per a famílies i espectadors. A més, durant tot el cap de setmana, els i les participants, juntament amb els seus acompanyants, van tindre l'oportunitat de realitzar diferents visites culturals i turístiques, o gaudir i refrescar-se en la piscina municipal.

 
0075
0075
0025
0061
0073
0019
0023
_MG_7350
_MG_7436
_MG_7464
Tornar