L'Agrupació Veïnal de Mislata organitza un festival solidari contra el càncer

El teatre del Centre Cultural Carmen Alborch va ser l'escenari de la VI edició de la gala ‘Mira qui balla', en la qual van participar diverses associacions i membres de l'agrupació
26 de juny 2019

L'Agrupació Veïnal de Mislata està celebrant estos dies la seua XXIII Setmana Cultural que es prolongarà fins a este dissabte 29 de juny. Una setmana que compta entre les seues activitats amb excursions, esdeveniments culturals i cites gastronòmiques. I ahir a la vesprada, arribava el moment solidari dins de la programació d'esta Setmana Cultural, amb la celebració d'un esdeveniment solidari que ja va per la seua sisena edició, el festival “Mira qui balla a Mislata”.

L'espectacle, celebrat ahir en el teatre del Centre Cultural Carmen Alborch, va comptar amb nombroses exhibicions de ball, i en esta edició també de cant, en les quals van participar algunes entitats de Mislata, com a Majors Voluntaris, l'Associació Cultural Andalusa i l'Associació Cultural de Castella-la Manxa, i la pròpia Agrupació Veïnal, a través dels alumnes i monitors dels diferents tallers que s'impartixen en l'associació, a més de de l'acadèmia de ball Stylo's. Tots els i les participants van oferir el millor del seu repertori en esta gala a favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, en la qual es demanava als veïns que col·laboraren donant 1€ per a la lluita contra el càncer a canvi de l'entrada. I un any més, la gala va ser tot un èxit de participació i d'assistència. Diversos membres del govern municipal van assistir també per a acompanyar a l'agrupació en esta festa solidària.

La programació d'esta Setmana Cultural culminarà amb dos cites gastronòmiques, un concurs de truites el divendres a la nit, i el cuinat de 1200 racions d’arròs amb fesols i naps per al dissabte.

 
0007
0007
0009
0019
0035
0042
0056
0067
0068
0079
0004
Tornar