Mislata premia l'esport escolar

Més de 900 alumnes dels col·legis de Mislata han participat en les múltiples disciplines esportives dels "Jocs Escolars"
14 de juny 2019

La campanya de “Jocs Escolars” impulsada per la regidoria d'Esports i els col·legis de Mislata, en col·laboració amb els distints clubs esportius, ha tornat un any més a posar de manifest la gran aposta per l'esport base de la ciudad. I és que cada any són més els i les alumnes que, des dels seus col·legis, s'inicien en el món de l'esport.

Esta iniciativa està emmarcada en el Mes de l'Esport de Mislata, una macro activitat municipal que engloba més de 50 cites esportives i que conclourà el pròxim dia 21 amb la Gala de l'Esport, que enguany complix 25 edicions. El projecte pretén inculcar la pràctica esportiva entre els més menuts, que des d'octubre a juny participen en una sèrie de lligues i campionats.

El colofó al seu esforç i dedicació es va viure en l'entrega de medalles i trofeus al Pavelló El Quint, a la que van acudir el regidor d'Esports en funcions, Toni Arenas, i la regidora d'Infància en funcions, Lola Hortelano.

Cada un dels participants en les distintes disciplines esportives d'atletisme, gimnàstica rítmica, escacs, natació, handbol, futbol sala i bàsquet es va portar una medalla. En paraules del propi Arenas, “l’Ajuntament de Mislata volia premiar no sols als guanyadors de les distintes competicions, sinó als més de 900 xiquetes i xiquets com a reconeixement a l'esforç i sacrifici que han demostrat durant tot el curs escolar”.

A més, per a finalitzar l'acte, havia preparat un berenar d'orxata i fartons per a tots els assistents.

 
0034-2
0034-2
0001-2
0017-2
0025-2
0028-2
0044-2
0089-2
0101-2
Tornar