L'alumnat dels instituts de Mislata gaudix del MAC en l'hora del pati

La companyia Bot Project oferix en l'amfiteatre de Felipe Bellver un espectacle exclusiu per als joves
15 de maig 2019

Un dels principals objectius del MAC (Mislata, Art al Carrer) és l'aposta pel públic jove i, fruit d'esta intenció per acostar les arts escèniques a xiquets i joves, s'han programat activitats com el ‘MAC al Pati’, al qual este matí han assistit els i les estudiants d'Educació Secundària dels diferents instituts de Mislata.

El punt de trobada d'estos joves ha sigut l'amfiteatre de Felipe Bellver, on la companyia Bot Project els ha oferit un dels seus espectacles, Collage. Un espectacle que combina acrobàcies, equilibris, salts que desafien la gravetat, manipulació d'objectes i altres dosis d'enginy i humor. Els i les estudiants han acollit amb admiració l'espectacle i durant tota l'actuació han estat aplaudint les acrobàcies més difícils, interactuant amb els artistes i rient en els moments d'humor. 

En relació a esta iniciativa que acosta les arts escèniques als més joves, l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha destacat la importància que la joventut “gaudisca del MAC, descobrisca el nostre passat circense i, sobretot, consumisca cultura, perquè és fonamental per a la seua formació i per al seu enriquiment personal".

Amb esta sessió de hui de ‘MAC al Pati’, el festival es prepara per a encarar a partir de demà dijous la seua recta final i les jornades més intenses. Demà serà el torn de gaudir de l'espectacle del Conservatori Professional de Dansa de València en l'avinguda de Gregorio Gea, l'obra de teatre Qué pasó con Michael Jackson de la companyia valenciana La Teta Calva en el Centre Cultural Carmen Alborch i del ‘MAC Pro’, un col·loqui amb professionals de les arts escèniques que abordaran el tema dels espais i escenaris no teatrals com a llocs de representació, i que tindrà lloc a partir de les 19 hores a la Sala Municipal d'Exposicions.

 
_MG_5121
_MG_5121
_MG_5041
_MG_5047
_MG_5071
_MG_5097
_MG_5141
_MG_5176
_MG_5222
_MG_5306
Tornar