Xiquets i xiquetes de Mislata expressen les seues emocions a través de la pintura

El Centre Cultural Carmen Alborch acull, com cada any, els tallers d'arts plàstiques durant les vacances de Pasqua
26 d'abril 2019

Les vacances escolars de Pasqua estan arribant a la seua fi, però durant estos dies laborals i amb l'objectiu que pares i mares puguen conciliar la seua vida laboral amb la cura de les seues filles i fills, però, sobretot, perquè els més xicotets puguen gaudir del seu temps d'oci d'una manera divertida i formativa, l'Ajuntament de Mislata oferix cada any diferents alternatives per a esta setmana de vacances.

Una d'elles han sigut els tallers d'arts plàstiques, organitzats per les regidories de Cultura i Educació i totalment gratuïts, que s'han impartit durant estos dies en el Centre Cultural Carmen Alborch. Enguany, sota el títol de “Pintant emocions”, la proposta municipal convidava als més xicotets a plasmar les seues emocions i sentiments a través de la pintura. 

Els tallers s'han organitzat dividint als xiquets i xiquetes en dos trams d'edat, de 4 a 8 anys i de 9 a 14. D'una banda, els més xicotets, a partir de llibres com Emocionario, Enfado, Emociones y Sentimientos o El Monstre de Colors, han anat confeccionant un diari diferenciant els sentiments, les emocions, l'amor i la companyonia. A més, també han creat un “pot de la calma”.

D'altra banda, els xics i xiques de 9 a 14 anys, han estat pintant i expressant les emocions mentre coneixien a pintors com Paul Klee, Piet Mondrian o Amedeo Modigliani, els qui els han servit d'inspiració per a realitzar les seues pròpies obres.

Estos tallers, que s'ha desenvolupat els dies 24, 25 i 26 d'abril, i en els quals han participat al voltant de 40 escolars, a més de facilitar la conciliació familiar, han permés que xiquets i xiquetes deixen per unes hores les noves tecnologies apartades i aprenguen a gaudir del seu temps lliure d'altres maneres més saludables i educatives.

 
_MG_0557
_MG_0557
_MG_0568
_MG_0578
_MG_0585
_MG_0587
_MG_0619
_MG_0594
_MG_0600
Tornar