El taller 'Kitchen for kids' ensenya a cuinar durant les vacances de Pasqua a Mislata

Una proposta a través de la qual els xiquets i xiquetes aprenen tècniques culinàries mentres practiquen anglés
25 d'abril 2019

A fi de facilitar la conciliació familiar i perquè els xiquets i xiquetes gaudisquen al màxim de les vacances de Pasqua, un any més l'associació Quera, en col·laboració amb la regidoria d'Infància i Adolescència, ha organitzat el taller de cuina en anglés Kitchen for kids, que porta camí de convertir-se en tot un clàssic d'estes dates.

El taller, que està impartit per monitors titulars de Quera, professors natius i per l'acadèmia Little Blackboard, a més de voluntaris i voluntàries del Consell d'Infància, té una duració de 4 dies, del 23 al 26 d'abril, en horari de matí i es desenvolupa en la Casa de la Dona.

Pel que fa a la dinàmica, tots els dies durant les primeres hores se'ls ensenya als xiquets i xiquetes vocabulari en anglés, centrat en l'àmbit de la cuina, com a utensilis, ingredients, verbs, i paraules que posteriorment aplicaran. Per a això es realitzen distintes activitats, a més de divertits jocs com '¿Qué soy?', aplicat a aliments. Així mateix, abans de començar se'ls explica en què consistirà la recepta i quins són els passos que han de seguir. Una vegada finalitzada esta part del taller es passa a la cuina i allí apliquen els coneixements adquirits.

En grups reduïts de 6, els xiquets i xiquetes treballen junts per a realitzar les elaboracions, tant dolces com salades, i que han sigut proposades pels propis participants en els dies previs al taller.

Al voltant d'una trentena de xiquets i xiquetes d'edats compreses entre els 8 i els 14 anys, són els que estan participat en esta activitat que finalitza demà divendres. Per a este dia, els i les participants hauran de demostrar tot el que han aprés creant la seua pròpia recepta. Amb el mateix funcionament que l'exitós programa televisiu 'MasterChef', els xics i xiques elaboraran el seu propi plat a partir d'una sèrie d'ingredients que aniran traient d'una caixa sorpresa.

_MG_0527
_MG_0527
_MG_0538
_MG_0531
_MG_0490
_MG_0502
_MG_0507
_MG_0510
_MG_0541
IMG_0397
IMG_0403
IMG_0419
IMG_0431
IMG_0448
IMG_0458
Tornar