Mislata dóna a conéixer la seua Biblioteca Municipal amb obres de microteatre

‘Biblio Thea 3' unix teatre i lectura per a fomentar la cultura com a alternativa d'oci
04 d'abril 2019

L'Ajuntament de Mislata, a través de la regidoria de Biblioteca, ha iniciat un programa d'activitats, que sota el nom de ‘Biblio Thea3’, pretén donar a conéixer els diferents espais de la Biblioteca Municipal realitzant un recorregut guiat pel teatre. A través de tres obres de microteatre i gràcies a uns personatges conductors, el públic assistent va recorrent i descobrint a poc a poc l'edifici. 

Durant les pròximes setmanes, els divendres i els dissabtes, tota persona interessada pot participar en una de les tres sessions que es realitzen cada dia. Organitzat en grups reduïts, el públic participant es convertix en espectador de tres obres teatrals, d'uns 15 minuts de durada, de la companyia de teatre Pànic. Els actors i actrius representen les seues escenes en diferents sales o espais de la biblioteca, adaptats per a l'ocasió, creant un clima especial perquè els propis espectadors se senten protagonistes i part de l'escena. Resplandor en la editorial, Trapos brutos en el aire i L’ós s’aborrix són les obres que es presenten. I entre una i una altra, el públic coneix als personatges conductors de l'activitat, uns personatges al·legòrics que representen la memòria, el silenci i la literatura. 

El propi regidor de Biblioteca, Javier Santes, qui participa de forma activa en l'activitat, valora molt positivament la iniciativa perquè, segons afirma, “és una oportunitat perfecta per a conéixer els espais de la biblioteca. A més, en unir teatre i lectura, es tracta d'una original forma de dinamitzar i fomentar un projecte cultural com a alternativa d'oci i temps lliure”. 

Els usuaris i usuàries que vulguen participar en la iniciativa poden recollir les seues entrades gratuïtes en la pròpia Biblioteca Municipal. Les sessions se celebren els divendres i dissabtes -5,6,12 i 13 d'abril-, a les 20.30h, 21.10h i 21.50h.

 
0056
0056
0001
0007
0024
0029
0052
0062
Tornar