'Cooltura Jove Sessions' acosta la música, el cinema i les arts escèniques als joves de Mislata

La iniciativa, que naix de la regidoria de Joventut, aglutina tota la programació cultural dirigida al públic juvenil
03 d'abril 2019

Els Centres Joves de Mislata són un dels serveis més dinàmics i actius de la ciutat. Durant tot l'any oferixen als i les joves una completa programació de cursos, tallers i activitats de tota mena, a més dels serveis habituals en els seus dos centres d'aula d'estudi, bookcrossing i assessorament en general. Dins de tota eixa programació, des d'el mes de febrer passat, totes les activitats culturals s'agrupen dins del programa denominat Cooltura Jove Sessions. Un programa que al seu torn es dividix en quatre vessants: arts escèniques, música, màgia i cinema.

El programa es va iniciar amb una funció de teatre d'improvisació a càrrec de Cia Guerrilla Impro, a la qual va seguir una segona sessió de cinema, amb la projecció de la pel·lícula La Llamada. Totes dos activitats van tindre un gran acolliment de públic, que es va tornar a repetir divendres passat en el Centre Jove del Mercat, on el mag Nuel Galán va presentar el seu espectacle per a tota la família Piensa una carta, en el qual diversió i màgia es van unir per al gaudi d'un públic que va omplir la sala.

Una funció que no van voler perdre's el regidor de Joventut, Ximo Moreno, i altres membres del govern municipal. “Des d'este govern sempre hem fet una gran aposta per la cultura, i el seu foment i també el d'un oci saludable entre la joventut és una de les nostres prioritats”, afirmava Ximo Moreno després de participar en la funció. 

Este pròxim divendres és el torn de la música en Cooltura Jove Sessions. El Centre Jove del Mercat acollirà la presentació del nou treball de Raven, un grup de música pop-rock format per joves mislaters, els qui presentaran el seu repertori en acústic amb versions de clàssics. 

Totes estes sessions culturals incloses dins del programa són gratuïtes i, a part de la funció, activitat o concert programats sempre hi ha alguna sorpresa per als i les assistents. Durant les temporades d'hivern, primavera i tardor, les sessions es realitzen en el Centre Jove del Mercat, però a l'estiu la idea és traure al carrer les activitats programades, per a gaudir també de la cultura a l'aire lliure.

 
0084
0084
0119
0024
0031
0040
0048
0058
0063
0116
0121
0132
0138
Tornar