Mislata llançarà al març una nova edició del seu Pla Social d'Ocupació

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases d'este programa municipal que donarà de nou, per tercer any consecutiu, una oportunitat laboral a 50 persones per a millorar la seua ocupabilitat
22 de febrer 2019

El govern de Mislata, complint amb el seu compromís en matèria d'ocupació i formació, llança una nova edició del seu Pla Social d'Ocupació que permet tornar a ocupar un lloc de treball a moltes persones en risc d'exclusió social i que estan travessant problemes econòmics per a sustentar la unitat familiar, ajudant-los a millorar la seua ocupabilitat. La Junta de Govern Local ja ha aprovat les bases que regiran esta nova edició del pla municipal.

Enguany, igual que els anteriors, el Pla Social d'Ocupació oferix 50 llocs de treball ramificats per edats. De manera que 12 llocs es destinaran a ciutadans de 16 i 29 anys; 15 llocs per al rang de 30 a 45 anys; 20 llocs per a majors de 45 anys, que són els qui major risc tenen de quedar-se fora del mercat laboral; i 3 llocs per a persones amb certificat de discapacitat. Les persones seleccionades obtindran un contracte laboral de 3 mesos i cobriran necessitats del municipi en la prestació de serveis, com a peons o auxiliars administratius. 

Per a l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, "la política està per a salvar persones, per a donar-los oportunitats i futur, i per això llancem de nou el nostre Pla Social d'Ocupació, una iniciativa política pionera que posa de manifest la nostra voluntat per no deixar a ningú al marge. Per al govern de Mislata les persones i el principi d'igualtat d'oportunitats són la prioritat ".

El termini de registre de sol·licituds s'obrirà en els pròxims dies, una vegada es publiquen les bases ja aprovades per la Junta de Govern Local en el Butlletí Oficial de la Província. Des de l'endemà al de la publicació, els interessats i interessades disposaran de tres setmanes per a inscriure's. La recollida de perfils i la seua documentació es tramitarà, com sempre, a través de l'Agència de Desenvolupament Local. Per a presentar-se, el requisit és estar empadronat a Mislata amb dos anys d'antiguitat al moment de la publicació i constar com a aturat en la base de dades del SERVEF. La baremació per a adjudicar les places se cenyirà estrictament a criteris socioeconòmics, valorant també els anys de residència en el municipi i el no haver sigut beneficiari d'anteriors programes d'ocupació municipal.

 
_MG_6504b-25
Tornar